Zabava

V London so prispeli nepovabljeni gostje

Sonči Nered Čebešek / Novice Svet24
18. 5. 2018, 15.30
Deli članek:

Stresom, ki jih še dan pred poroko doživlja zaročenka britanskega princa Harryja ameriška igralka Meghan Markle, kar ni in ni videti konca. Prav za vse pa je vzrok njena družina.

Profimedia
Meghan Markle

Žalost, da je pred oltar ne bo pospremil njen oče, 73-letni Thomas Markle, ki je moral zaradi posledic infarkta na urgentno operacijo srca, se je sicer malce polegla.

Iz bolnišnice v Rosariti, kjer je bil operiran, so namreč sporočili, da so mu kirurško odstranili žilno blokado, odpravili poškodbo žile in mu vstavili tri žilne opornice, ki bodo pomagale izboljšati pretok krvi do srca in zmanjšati bolečino v prsih. Seveda pa bo moral Thomas še kar nekaj časa ostati v bolnišnici, pa tudi za prihodnje mesece ima predpisan počitek.

A zdaj ima Meghan na svojih ramah breme, ki je še verjetno še težje od očetove bolezni, ki se zdaj srečno razpleta.

Na moč neugodno

Po nesramnostih in žalitvah, ki jih je bila Meghan od razglasitve zaroke s princem Harryjem naprej deležna najprej od svoje polsestre Samanthe, nato pa še polbrata Thomasa, se je zdelo, da so strupeni sorodstveni jeziki končno nehali opletati. A to še zdaleč ne drži.

Očitno razjarjeno sorodstvo, ki ni prejelo vabila na kraljevsko poroko, ki bo jutri, 19. maja, na gradu Windsor, je zadeve vzelo v svoje roke.

V sredo je v London še pred nevestino mamo Dorio Ragland priletela Meghanina svakinja Tracy Dooley. Ker njenemu prihodu mediji niso posvečali pozornosti, je za svojo najavo poskrbela sama. Na družbenih omrežjih je objavila svojo sliko z londonskega letališča in svojih trinajst kovčkov, v katerih ima obleke, za katere se pa ne ve, ob kakšni priložnosti jih bo oblekla, saj poročnega vabila nima.

Gromozanska ugibanja sproža tudi družba, ki jo je Tracy pripeljala s seboj: spremljata jo namreč oba sinova Tyler in Thomas (ki je Meghanin bratranec) in Tylerjevo dekle.

Za najverjetnejši vzrok prihoda Tracy s spremstvom mediji predvidevajo promocijo njihovega družinskega podjetja, ki se ukvarja z gojenjem marihuane. Pred časom so namreč medije velikodušno spustili na svoje posestvo in napovedali novo sorto, ki so jo poimenovali po slavni sorodnici Meghan.

Velika gneča

Čeprav je dejavnost Tracy in njenih sinov malce neugodna za aristokracijo – marihuana je pač vedno na tanki meji med zakonitim in kriminalom, pa oni o svoji slavni sorodnici Meghan Markle nikoli niso rekli žale besede.

Največ gnojnice je na Meghan zlila njena polsestra Samantha, ki pa je prav tako že v Londonu – kar je podobno kot Tracy oznanila s posnetki na svojem družbenem profilu. Iz njenih namigovanj se je dalo razbrati, da je v Veliko Britanijo prišla z jasnim namenom: gostovala bo v pogovorni televizijski oddaji, v kateri bodo v živo komentirali poroko Meghan Markle in princa Harryja.