OBLETNICI

»Bolj sem star, bolj sem nor! Pa kaj!«

Andreja Comino / Novice Svet24
18. 5. 2018, 07.10
Deli članek:

Za vodjo skupine Victory Mikija prihaja tisti čas v življenju, ko se začnejo jubileji. Pred kratkim je praznoval abrahama, čez dve leti pa bo njegova zasedba praznovala okroglih 30 let delovanja.

Arhiv Novice Svet24
Podoba srečne družine, Miki Vlahovič s svojo ženo Petro in otrokoma – čeprav sta otroka že skoraj odrasla, rada gresta skupaj s staršema na družabne prireditve.

Mediaspeed
Miki uživa na odru ter za njim s svojima članoma skupine Robertom Dragarjem in Boštjanom Zupančičem.

V vseh teh letih je skupina Victory nanizala številne uspešnice, osvojila veliko nagrad, dobila številna priznanja, največje pa so ji zadovoljni poslušalci, kjerkoli nastopi. In ker se fantje nikoli niso hoteli posebej reklamirati, gre glas o njihovih nastopih od ust do ust. Že dolga leta se ve, da če hočeš, da poroka uspe, mora na njej igrati skupina Victory. Cvetoče pa je tudi Mikijevo zasebno življenje. Čeprav nekateri glasbeniki izkoristijo priložnost (oboževalke, ki jih obletavajo), je Miki Vlahkovič že vse življenje zvest svoji Petri. Z njo in prijatelji je tudi praznoval okroglo obletnico. »Abrahama sem se kar malo bal. Čeprav nisem hotel kovati kakšnih velikih načrtov, sem vseeno naredil mini inventuro tega, kar se mi je dogajalo v prvega pol stoletja. Ugotovil sem, da je življenje fino, če se ne ženeš za materialnimi stvarmi, temveč ceniš tiste, še bolj pomembne in dragocene. To je moja družina,« je dejal Miki.

SKUPAJ V DOBREM IN SLABEM

Ponosen je, da sta s Petro ostala skupaj in vzgojila krasna otroka, sina, odličnega hokejista, in hčerko, ki je plesalka in pridna dijakinja srednje vzgojiteljske šole. »Pred kratkim je prišla domov in mi pokazala petico iz matematike. Rekel sem ji, da bom zahteval DNK-test, kajti to že ne more biti moj otrok. Ne morem verjeti, kako hitro so minila leta. Še pred kratkim sta bila ljubka dojenčka, zdaj pa sta odrasla človeka,« je dejal Miki, ki ne skriva ponosa, da je svoja potomca usmeril na pravo pot, zase pa pravi, da ima še velike načrte – predvsem povezane z glasbo.