Kraljeva poroka

Meghan Markle bo do oltarja pospremil princ Charles

K.M.
18. 5. 2018, 11.34
Posodobljeno: 18. 5. 2018, 12.20
Deli članek:

Po igri živcev, ki jih je bodoča nevesta doživela v zadnjem tednu, je zdaj končno jasno, kdo jo bo pospremil do oltarja.

Profimedia

Kensingtonska palača je danes uradno sporočila odločitev, ki so jo številni potiho pričakovali. Meghan Markle je po drami s svojim očetom, ki ga zdaj dokončno ne bo na velikem dnevu svoje hčere, sprejela veliko odločitev. Jutri jo bo namreč do oltarja pospremil kar njen bodoči tast, princ Charles, oče princa Harryja.

"Gospodična Meghan Markle je prosila njegovo visokost, valižanskega princa Charlesa, da jo pospremi do oltarja v kapeli svetega Georgea na njen poročni dan. Princu je v čast, da bo gospodično Markle lahko na ta način sprejel v kraljevo družino," so zapisali v uradnem sporočilu za javnost. 

Za Meghan je kar naporen teden. Njen oče je doživel srčni infarkt, šele včeraj pa so uradno potrdili, da se Thomas Markle poroke zdaj dejansko ne bo udeležil. 

Valižanski princ se je v podobni vlogi že znašel leta 2016. Takrat je namesto svojega takrat bolnega prijatelja in botra, Nortona Knatchbulla, lorda Brabourna, do oltarja pospremil njegovo hči Alexandro Knatchbull.