Lepa igralka Katarina Čas, ki velja za najuspešnejšo slovensko igralko v tujini, spet živi svoje sanje. Skupaj z igralsko ekipo novega filma Terminal se je udeležila slavnostne premiere v Los Angelesu. Kot je povedala Katarina, jo je na snemanje filma povabila prijateljica, hollywoodska zvezdnica Margot Robbie, ki v filmu tudi igra in ga je producirala, spoznali pa sta se na snemanju filma Volk z Wall Streeta. Katarina je v nedavnih intervjujih za Margot našla le lepe besede, zato tudi tokrat ne preseneča, da je njuno sodelovanje opisala s samimi presežniki. 

»Že v Volku sva se zelo ujeli, prijateljstvo pa sva na tem snemanju še poglobili. Je izjemno prizemljena in pametna ženska in sem zelo ponosna nanjo,« je o Margot povedala Katarina.

41 let

ima Katarina, ki navdušuje tudi Hollywood.

NA RDEČI PREPROGI

Katarina Čas je prav tako zasijala na rdeči preprogi filma Terminal v Los Angelesu, kjer je navdušila s črno kreacijo blagovne znamke BCBG Max Azria in jo dopolnila z nakitom znamke Atelje DR.

Kot je znano, so Katarina in drugi zvezdniki filma premiero proslavili tudi na veliki zabavi po filmu, kamor seveda fotografom in snemalcem vstop ni bil dovoljen, je pa zato Katarina nekaj utrinkov s hollywoodske zabave delila s svojimi oboževalci na družbenih omrežjih. 

margot robbie
Profimedia
Zvezda filma Terminal je igralka Margot Robbie.