OCENJUJEMO

FOTO: Modna parada, ki je vsem vzela dih

B.P. / Novice Svet24
11. 5. 2018, 07.35
Deli članek:

Met Gala velja za oskarje v svetu mode in tudi letos je postregla z modnimi presežki.

Profimedia
Izbrali smo najbolj ekstravagantno oblečene zvezde na dogodku Met Gala (na fotografiji Blake Lively).

Seznam gostov na dogodku v Metropolitanskem muzeju New York sestavi najbolj znana modna urednica Anna Wintour. Letošnji kodeks oblačenja oziroma dress code je bil katoliška domišljija, zvezdnice pa so odkrito tekmovale, katera bo drznejša.

ANNA WINTOUR

Profimedia
anna wintour

Najvplivnejša ženska v svetu mode, urednica revije Vogue, je kot gostiteljica dogodka nosila vpadljivo »kardinalsko« belo kreacijo modne hiše Chanel. 

KATY PERRY 

Profimedia
katy perry

Priljubljena pevka je na rdeči preprogi zasijala kot pravi angel, saj je Versacejevo kreacijo dopolnila z ogromnimi angelskimi krili. Bravo! 

RIHANNA

Profimedia
rihanna

Pevka z Barbadosa vsako leto kraljuje med tremi najbolj oblečenimi zvezdnicami in tudi letos ni razočarala, ko je oblekla razkošno opravo »ženskega papeža«. 

SARAH JESSICA PARKER

Profimedia
srah jessica parker

Zvezdnica Seksa v mestu je nosila pregrešno drago zlato opravo Dolce & Gabbana in pritegnila ogromno pozornosti, še posebej s svojo krono. 

BLAKE LIVELY

Profimedia
blake lively

Igralka, ki je dobila največ pohval, je nosila Versacejevo kreacijo z dvema milijonoma vrednimi kristali, za izdelavo obleke pa so porabili kar 600 ur. 

JENNIFER LOPEZ

Profimedia
jlo

Priljubljena latinopevka je tudi tokrat z Balmainovo kreacijo izpostavila svojo ženstvenost in popolnoma navdušila vse modne poznavalce. 

KATE MOSS

Profimedia
kate moss

Legendarna supermanekenka se je v vseh letih prvič udeležila prireditve Met Gala. Nosila je kreacijo Sainta Laurenta in dokazala, da še vedno spada v sam vrh. 

MADONNA

Profimedia
madonna

Kraljica popa je oblekla kreacijo Jeana Paula Gaultierja, na glavi pa je nosila zlato krono z nešteto križi, ki je delo indonezijskega oblikovalca nakita.