Zvezde plešejo

Predstavljamo zadnja tri znana imena, ki bodo plesala

B.P./Novice Svet24
30. 1. 2018, 07.10
Deli članek:

Končno so znana vsa imena dvanajstih znanih obrazov, ki bodo spomladi plesali v spektakularnem šovu. Poleg že znanih imen bodo plesali komik Sašo Stare, nekdanja plezalka Natalija Gros in kantavtorica Ivica Vergan.

Pop tv
To je vseh dvanajst estradnikov, ki bodo spomladi zavzeli plesni parket.

Simpatična Natalija Gros, nekdanja vrhunska športna plezalka, si je od nekdaj želela plesati. Zdaj se ji je želja uresničila, saj bo med zvezdniškimi plesalci, ki bodo spomladi zaplesali v šovu Zvezde plešejo. Še posebej se veseli plesnih oblek in čevljev, saj je v plezanju izjemno pogrešala ženstvenost, eleganco, estetiko, ličila, frizure, lepe oblekice in glamur. »Ples je moja druga strast. Vedno ko vidim navpično ali previsno steno, umetno ali naravno, skalo ali pa karkoli, kar bi se dalo preplezati, mi poskoči srce. Enak občutek pa dobim, ko zaslišim glasbo. In ples je pomemben del mojega življenja, vedno pa sem si želela, da bi bil še pomembnejši,« pravi in zdaj se ji bo želja uresničila.

Pop tv
Nekdanja vrhunska športnica Natalija Gros priznava, da je nora na čevlje s peto.

STRAH JE ODVEČ

Plesala bo tudi legenda slovenske narodnozabavne scene, energična in razigrana »bomba«, 67-letna Ivica Vergan. »Nisem sploh upala, da bom kdaj kaj takšnega doživela, a očitno mi je usojeno. Zelo se že veselim! Ne bojim se sodnikov, ne soplesalcev, nikogar, čutim edino neko odgovornost do soplesalca, da mu ne bi stopila preveč na prste in da ga ne bi slučajno kaj polomila v tem smislu,« se je pošalila.

Pop tv
Poskočna in razigrana 67-letna Ivica Vergan

VSE BO PRESENETIL

Plesnih nedelj pa se veseli tudi komik Sašo Stare, ki je z zabavnimi skeči tako zasvojen, da mu lahko rečemo kar Skečoholik. »Končno bo tudi moje telo prišlo na svoj račun, saj sem komik in več ali manj govorim. Mislim, da boste vi presenečeni, kaj vse moje telo zmore,« je za Pop TV dejal zabavni Sašo.

Pop tv
Skečoholik Sašo Stare v smehu obljublja, da po koncu šova ne bo odprl svoje plesne šole.