Burak Özçivit

Neobičajne zahteve lepotca iz serije Moja boš

B.P./Novice Svet24
29. 1. 2018, 18.30
Deli članek:

Priljubljeni turški igralec Burak Özçivit, za katerim vzdihujejo oboževalke serije Moja boš, bo svoje čare pokazal tudi na velikem platnu. A pod enim pogojem!

Instagram
Burak bo vlogo v filmu odigral le, če bo glavna igralka njegova žena Fahriye.

Eden največjih turških zvezdnikov Burak Özçivit bo v novem filmu zagotovo zablestel, saj ga tako kritiki kot občinstvo naravnost obožujejo. Kariera turškega zvezdnika je, kot kaže, v razcvetu, ponudila se mu je namreč priložnost, da svoje čare pokaže tudi na velikem platnu, a je za sprejem vloge v filmu Burak postavil nekoliko nenavaden pogoj.

Postavnemu turškemu igralcu, ki je pritegnil pozornost žensk po vsem svetu, saj velja tudi za drugega najlepšega manekena na svetu, potem ko je pred leti zmagal na svetovnem lepotnem izboru, se je zdaj ponudila priložnost igrati glavno vlogo v novem filmu, a je za sprejem vloge postavil nekoliko nenavadno zahtevo in je ni pograbil kar takoj.

Triintridesetletnik, ki se je pred sedmimi meseci poročil z igralko Fahriye Evcen, zahteva, da ob njem zaigra njegova ljuba soproga. Tako naj bi res skupaj upodobila glavni vlogi, čeprav so se ustvarjalci sprva spogledovali z idejo o drugi igralki. »Ničesar brez nje,« pravi zaljubljeni igralec, ki bo ob svoji ljubezni na velikem platnu nemara še bolj prepričljiv kot sicer.