Bučna zabava

FOTO: Iris Mulej nazdravila dojenčici Isabelli

mv
4. 8. 2016, 21.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Manekenka Iris Mulej se že veseli jeseni, ko bo prvič postala mama. Pod srcem nosi deklico, ki sta jo s partnerjem Admirjem poimenovala Isabella, njene najboljše prijateljice pa so ji pretekli vikend pripravile prav posebno zabavo za dojenčico.

Facebook
Počasi se navaja na svojo novo vlogo.

»Odličen vikend za mano, moje najboljše prijateljice so me presenetile z baby shower partyjem. Hvalaaa vam, drage moje, presrečna jaz in princeska Isabella ... Rada vas imam!!« se je prijateljicam na facebooku za lepo gesto zahvalila Iris, ki je vse bolj okrogla. Kako tudi ne bi bila, saj naj bi mala Isabella na svet prijokala že septembra, ponosna starša pa jo komaj pričakujeta.

Dekliška zabava, na kateri je bila tudi Irisina prijateljica, manekenka Katarina Jurković, ki je pred kratkim prvič postala mama, je potekala v znamenju dojenčkov, prikupnih tortic, balonov in daril, ki jih je dobila bodoča mamica. 

Facebook
Prijateljice so ji pripravile prisrčno presenečenje.

Komaj jo čakata 

Iris in njen partner Admir Barčić sta vse bolj neučakana, saj komaj čakata, da spoznata svojo malo princesko, ki bo kljub temu, da njena starša živita v Črni gori, na svet prijokala v Sloveniji.

Manekenka je do četrtega meseca sicer trpela zaradi slabosti, vendar v izkušnji nosečnosti zelo uživa. Če na začetku nista veliko nakupovala za dojenčka, saj dolgo nista poznala njegovega spola, je zdaj večinoma že vse pripravljeno na prihod nove članice, ki bo še okronala ljubezen med manekenko in podjetnikom, ki se nameravata poročiti, ko bo Isabella malce zrasla.