Zabava

Vigorji na zmenku z oboževalkami v hotelu Park Ljubljana

R.T.
9. 12. 2015, 18.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Radio Aktual je pripravil posebno presenečenje za oboževalke Grupe Vigor in jih na Facebook strani Aktuala in event24 na pozval, naj predlagajo najbolj nore načine, kako bi preživele večer v družbi priljubljenega pevca Maria.

Veselo decembrsko druženje se je ob penini, piškotkih in smehu nadaljevalo še pozno v noč.

Navihane poslušalke Neja, Simona in Sabina so bile polne zabavnih idej, ki so vključevale kuhančka v »termoski« in še vse druge vragolije, ki pristojijo veselemu decembru. Aktualovci so kajpak preverili, ali bodo dame »mož beseda«, in jih razveselili s povabilom. Za zmenek so izbrali hotel Park, kjer so fantje iz skupine Vigor prenočili pred Aktualovim 8. rojstnim dnem.

Snidenje je bilo prav prisrčno, saj so mu dekleta vse prej kot sramežljivo skočila v objem ...

In res, vesele izžrebanke so v hotel Park prispele pripravljene! Opremljene z božičkovimi kapami in obljubljenimi »grelnimi tekočinami« so zabavale Maria, njegove kolege iz benda in osebje hotela Park Ljubljana.

Predvečer koncerta je minil v duhu zabave, vragolij, petja in druženja v prijetni atmosferi. Kako so Maria presenetile in mu celo zapele njegovo najljubšo uspešnico, pa si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Mario in njegove božičkinje - Neja Babnik (oranžna), Simona Babnik (blond), Sabina Miklavčič (rjava).