Zabava

Ima Faki že novo?

mv
9. 12. 2015, 09.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Eden od štirih finalistov šova Kmetija: Nov začetek Fahrudin – Faki je menda zelo priljubljen med gledalkami, ki ga zasledujejo na vsakem koraku in se želijo z njim fotografirati. Ena od takih fotografij, na kateri pozira s prikupno temnolasko, je sprožila ugibanja, ali ima morda novo dekle in je Marušo že pozabil.

facebook
Finalist oddaje se na vsakem koraku otepa oboževalk.

Finalisti Franc, Miha, Bruno in Faki so vse do velikega finala na prostosti in svobodo zajemajo z veliko žlico. Po tednih snemanja oddaje na posestvu v Prekmurju so trenutno na radijski turneji po Sloveniji, kjer vsak dan srečujejo oboževalke.

Faki ima veliko oboževalk, vendar ljubi le Marušo. 

Ravno 33-letni Ljubljančan je tisti, ki ga oblega največ deklet, ki jih očitno ne moti, da je postavni Faki v razmerju z Maruško, ki mu je družbo več tednov delala tudi na kmetiji. Z njim se fotografirajo in fotografije objavljajo na družbenih omrežjih, ena od njih pa je z objavo sprožila govorice, da je novo dekle šarmantnega finalista. Pod fotografijo se je vnela razprava, v kateri je Faki namigoval, da je bil takrat pijan, Eva pa je pripisala, da tega ne bo komentirala. Neka  uporabnica je celo zapisala, da Eva Fakiju »pristoji« bolje od Maruše, kar je slednjo menda zelo razburilo.


Še vedno ljubi Marušo

Faki je razložil, da je Eva le ena od oboževalk, ki mu zadnje tedne ne dajo miru, in da Maruša to ve. Upa, da je vedenje deklet, ki ga oblegajo, ne bo preveč motilo, saj meni, da mora vedeti, da ljubi le njo. Vseeno pa priznava, da ga pozornost ne moti, čeprav mu nekatera dekleta pošiljajo celo svoje gole fotografije.

facebook
Fotografija z Evo je sprožila govorice, da ni več z Marušo.