Zabava

Ima Ronaldo v resnici raje moške?

mv
8. 12. 2015, 17.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo velja za enega najbolj zaželenih športnikov na svetu in francoska novinarka je dvignila ogromno prahu, ko je pred dnevi javno izjavila, da ima nogometni zvezdnik v resnici raje moške, lepotice, s katerimi se dobiva, pa so le krinka.

instagram
Ronaldo v objemu domnevnega maroškega ljubimca Badra.

Estelle Denis, francoska televizijska voditeljica, je pred dnevi v svoji oddaji javno spregovorila o tem, da je prepričana, da je Cristiano Ronaldo v resnici gej ter ima fanta. Vsa lepa dekleta, ki ga spremljajo skozi življenje, naj bi bila le uspešna krinka, ki prikriva njegovo pravo spolno usmerjenost. Podobno je zapisal portal El Confidencial; ta se je poglobil v način življenja slavnega športnika, ki ima izjemno visoke estetske zahteve, in zaradi takšnega pisanja je Ronaldov klub Real Madrid vse bolj zaskrbljen.

Daniel Riolo:« Ronaldo ima fanta v Maroku, in sicer prvaka v K-1 Badra Harija, ki ga tedensko obiskuje.«

Novinar Daniel Riolo je šel še korak dlje od svoje francoske kolegice in je celo poimensko izpostavil domnevnega Cristianovega partnerja. Šlo naj bi za maroškega prvaka Badra Harija, ki naj bi bil veliko več kot le Ronaldov prijatelj. Nogometaš naj bi ga namreč enkrat na teden obiskoval v Maroku in se prepuščal njegovim strastnim dotikom, dokaz o tem, kako blizu sta si moška, naj bi bile tudi fotografije, ki jih Cristiano redno objavlja na instagramu.

Nogometaševi predstavniki za tisk se na te govorice še niso odzvali, mnogi pa so prepričani, da Cristiano s svojimi odvetniki že pripravlja tožbo proti omenjenima novinarjema, ki sta izpostavila del njegovega življenja, za katerega bi športnik nedvomno raje videl, da nikoli ne pride v javnost.

instagram
Vse lepotice, s katerimi je vedno obkrožen, naj bi bile le krinka za njegovo spolno usmerjenost.