Zabava

Črna ovca britanskega dvora

mv
8. 12. 2015, 18.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če ste mislili, da poznate že prav vse člane britanske družine, ki sramotijo svoje modrokrvne prednike, ste se motili! Predstavljamo vam Victorio Hervey, hčerko šestega bristolskega markiza, ki se nikoli ne obnaša stanu primerno.

facebook
Victoria živi od svoje razuzdane podobe.

Devetintridesetletna starleta je zagotovo ena največjih črnih ovc britanske aristokracije, a to radožive Victorie prav nič ne moti! Nasprotno, zdi se celo, da uživa v tem, da jezi svojega očeta, šestega bristolskega markiza, in preostale člane svoje plemiške družine. Ne mine zabava, na kateri se Herveyjeva ne bi pojavila pomanjkljivo ali neprimerno oblečena. Ničkolikokrat se ji je na rdeči preprogi zgodilo, da ji je veter privzdignil krilo, da se je zapletla v lastno toaleto ali pred novinarji izjavila nekaj povsem neprimernega.

39-letna Victoria britanskemu plemstvu povzroča sive lase. 

Svoje divje narave se starleta prav nič ne sramuje, saj od nje zelo dobro živi. V zadnjih desetih letih je namreč krasila marsikatero naslovnico moške revije, nekajkrat se je preizkusila tudi kot igralka v televizijskih serijah.

Trenutno je sicer samska, v preteklosti pa je grela posteljo marsikaterega britanskega zvezdnika, med drugim je bila v razmerju z nekdanjim dirkačem Davidom Coulthardom in pevcem skupine Boyzone Shanom Lynchem.


Victoria ni edina črna ovca

Kraljica njenemu očetu ves čas dopoveduje, naj poskuša brzdati svojo razuzdano hčer, a se markiz do neke mere na to požvižga, saj se zaveda, da njegova Victoria še zdaleč ni največji problem britanskega dvora. Čeprav se britansko plemstvo ves čas zgraža nad njenim stilom oblačenja, so vnuki kraljice Elizabete, predvsem princ Harry ter princesi Beatrice in Eugenie, s svojimi preteklimi aferami in zabavami, s katerih so se skoraj po vseh štirih vračali domov v svoje dvorce, med Britanci zagotovo dvignili več prahu.