Zabava

Nevaren padec slovenske mis

mv
9. 12. 2015, 07.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Slovenska mis Universe Ana Haložan je v začetku meseca odpotovala v Las Vegas na svetovni izbor Miss Universe. Ob prihodu v ameriško zabaviščno mesto pa se ji je pripetila neprijetna nesreča, ki je ogrozila njeno tekmovanje.

Robin Pretković
Ana je nerodno padla v kopalnici in utrpela močan udarec v glavo.

Robin Pretković
Slovenska lepotica trenutno še vedno okreva v bolnišnici.

Ani se je takoj po prihodu v hotel, tik pred prvimi snemanji, zgodila neljuba nezgoda v kopalnici, kjer ji je zaradi utrujenosti in 23-urnega potovanja spodrsnilo in je z glavo udarila ob tla. Ano so takoj odpeljali v bolnišnico na preglede, CT-glave in mnenje nevrologa, ki je predlagal opazovanje čez noč.

Naša mis naj bi se preostalim tekmovalkam pridružila že naslednji dan, a očitno poškodbe še niso bile dovolj sanirane. Po zadnjih podatkih je Ana v bolnišnici že štiri dni in bo ostala tam še naprej, s tem pa je žal zamudila uradna snemanja in fotografiranja za izbor. Njena usoda je zdaj v rokah organizatorjev, ki se bodo morali v naslednjih dneh odločiti, ali bodo slovenski predstavnici dovolili nastop na svetovnem izboru, ki ga spremlja kar milijarda zemljanov.

Haložanova se je na svetovni izbor pripravljala več mesecev, vsak dan je trenirala z osebnim trenerjem, pazila je na uravnoteženo prehrano in poskrbela za splošno psihofizično pripravljenost.

Robin Pretković
Ana upa, da bo 20. decembra kljub poškodbi pripravljena na finalni izbor.

Kljub padcu se že bolje počuti

Ana je že stopila v stik s slovenskimi organizatorji licenčnega tekmovanja in sporočila, da se kljub nezgodi dobro počuti. »Je zagotovo borka in bo naredila vse, da bo zavrtela usodo v svojo korist. Ani želimo čimprejšnje okrevanje in držimo pesti, da nas bo zastopala na finalnem večeru, ki bo 20. decembra v Las Vegasu!« so sporočili lastnika licence tekmovanja za Slovenijo, zakonca Kraljević, in piarovka Kaly Kolonič, ki verjamejo, da se bo Ani stanje kmalu izboljšalo.