Zabava

Konec še enega zvezdniškega zakona?

STA/J.P.
26. 3. 2014, 16.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Z oskarjem nagrajena igralka Gwyneth Paltrow in vokalist zasedbe Coldplay Chris Martin sta se po več kot desetletju zakonskega življenja odločila, da gresta vsak svojo pot. V skupnem sporočilu na igralkini spletni strani Goop.com sta zapisala, da sta se odločila za ločitev, potem ko sta zadnje leto skrbno pretehtala svoj zakon.

"S težkim srcem sva se odločila za ločitev. Trudila sva se več kot leto dni, da bi ugotovila, ali je med nama še kaj možno. Prišla sva do zaključka, da - čeprav se zelo ljubiva - greva narazen," sta zapisala zvezdnika v sporočilu, ki je bilo objavljeno v torek.

41-letna igralka in 37-letni pevec, ki sta se jima v zakonu rodila hči Apple in sin Moses, sta še pozvala k spoštovanju zasebnosti družine.

Zakonska zveza zvezdniškega para je bila sicer vrsto let predmet špekulacij tabloidnih medijev.

"Kljub vsemu smo in vedno tudi bomo družina. Sva starša dveh prečudovitih otrok in zato prosiva za spoštovanje njune in najine zasebnosti v teh težkih časih," sta pozvala Paltrowova in Martin.

Zakonska zveza zvezdniškega para je bila sicer vrsto let predmet špekulacij tabloidnih medijev. Med drugim je Paltrowova v nekaterih lanskih intervjujih priznala, da je njena zveza z Martinom včasih naporna.

"Težko je biti poročen. So dobri časi, so pa tudi slabi časi. Sva ista kot drugi pari," je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP junija lani dejala hollywoodska igralka.

Zvezdnika sta se domnevno spoznala v zaodrju na koncertu skupine Coldplay leta 2002. Že leto zatem pa sta stopila pred oltar, potem ko sta sporočila, da pričakujeta prvega otroka.

Paltrowova je zaslovela s filmi, kot sta Talentirani gospod Ripley in Zaljubljeni Shakespeare, za slednjega je tudi prejela oskarja. Nazadnje pa jo je bilo na velikem platnu moč videti ob Robertu Downeyu Jr. v filmu Iron Man 3.

Martin pa je zaslovel s svojo rock zasedbo Coldplay, ki je prodala že več deset milijonov albumov in razprodala nešteto koncertov.