Zabava

Pijana jim je kazala bele spodnjice!

K.A.
7. 12. 2013, 16.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Odšla je v jutranjih urah, fotografski objektivi pa so imeli z njo veliko dela. Pevka Rita Ora je po fotografijah sodeč izjemno razuzdano proslavila svoj 23 rojstni dan. Pevka, ki se je nedavno sredi modnega snemanja Madonnine blagovne znamke zgrudila, je v elitnem londonskem klubu Box za svoje številne prijatelje pripravila razkošno zabavo.

Youtube

Slavje je potekalo v stilu 70-ih let preteklega stoletja, na zabavi pa so se ji pridružili takšni zvezdniki kot so Kelly Brook, glasbenica Eve, pred klubom pa so fotografski objektivi ujeli tudi Ritinega fanta, DJ Calvina Harrisa.

In, kot se za pravo zvezdo spodobi je slavljenka na zabavo prišla med zadnjimi, v elitni klub pa je ni spremljal njen fant, ampak njen dober prijatelj Kyle De’Volle. Rojstnodnevna zabava se je zaključila šele v zgodnjih jutranjih urah, fotografski objektivi so ju namreč ujeli ob peti uri zjutraj, ko sta se odpravljala v taksi. In ob odhodu iz kluba se je glasbenici zgodil neljubi dogodek, ker je bila že nekoliko opita, je le s težavo ostala spodobna in je tako nehote pokazala bele spodnjice izpod glamurozne rdeče večerne toalete.

Zabava se je zgodila le nekaj dni po tistem, ko se je lepa igralka zgrudila na snemanju za modno znamko kraljice popa Madonno. Riti je bilo že vse od začetka snemanja izjemno slabo, nenadoma pa ni več uspela zdržati na nogah in se je preprosto zgrudila. S snemanja so jo tako odpeljali z rešilcem, kasneje pa je tiskovna predstavnica medijem sporočila, da je bila izčrpana in dehidrirana. A očitno si je hitro opomogla, saj je rojstni dan proslavila v velikem slogu, kot se pač za zvezdnico svetovnega formata tudi pritiče. Kot vse kaže si je glasbenica hitro opomogla in je tako že pripravljena na nove delovne in privatne podvige.

Youtube