Zabava

Tom Cruise ne skrbi za otroke!

S. D.
7. 12. 2013, 10.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Tom Cruise je že vse od takrat, ko se je avgusta leta 2012 razšel s Katie Holmes, tarča govoric, da zanemarja njuno hčerko Suri. Zdaj mu je tega dovolj. Na sodišču je sprožil tožbo proti dvema ameriškima revijama, In Touch ter Life Style, v katerih so objavili članke o brezbrižnem očetu.

Profimedia

Očitke, da letos več mesecev ni imel nobenega stika s Suri, zavrača z besedami: »Drži, da sem bil v letošnjem letu zaradi snemanj kar 110 dni odsoten z doma, vendar sva se s hčerko vsak dan slišala po telefonu.« Tom za klevete zahteva javno opravičilo in 50 milijonov dolarjev odškodnine. Suri pa je podaril celo letalo, da ga bo lahko videla, kadar koli se ji bo zahotelo, pa čeprav bo on takrat na drugem koncu sveta.

In da njegova ljubezen resnično nima meja, je Suri po novem tudi lastnica nove vile v New Yorku, kjer ima prostor tudi za konja. Tom se je tokrat prvič odločil tudi, da javno spregovori o pravih vzrokih za ločitev s Katie Holmes. Priznal je, da sta se razšla zaradi scientologije, saj mu Katie ni dovolila, da bi sekta v svoje kremplje dobila njuno hčer.