Zanimivosti

Na poročno noč seksala z moževim bratom!

T.P.
7. 12. 2013, 17.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Si morete misliti, kaj je storila mlada nevesta?! V temni noči si je privoščila spolne odnose z moževim bratom! Zdaj se brani, da je pomotoma zavila v napačno sobo ...

Mlada nevesta, ki so jo kitajski mediji poimenovali Huang, se je pomotoma priplazila med rjuhe moževega brata, zdaj pa ga toži zaradi posilstva. Huang je na sodišču povedala, da je sredi noči vstala, ker je morala na stranišče. Ko se je vračala, je zgrešila sobo, saj v temi ni ničesar videla. Tako je nevede legla k svaku Ruanu in ga začela božati. Možakar, ki so ga njene roke hitro prebudile, si je vzel, kar se mu je ponujalo. Da je spala z napačnim moških, je ugotovila šele zjutraj, ko se je prebudila poleg njega. Takoj je začela vreščati in tako spravila na noge vso družino ter številne povabljence, ki so prenočili na vikendu, kjer je potekala poročna ceremonija.

Huang je od svaka zahtevala odškodnino v višini 2500 evrov, ki pa jih niti približno ni hotel plačati. Zato se je odločila, da bosta zadevo reševala na sodišču, kjer pa so ga že osvobodili obtožbe, da jo je posilil. Z njim je namreč spala po svoji volji, on pa se niti za trenutek ni pretvarjal, da je njen novopečeni mož.