Zabava

Najbolj zapeljiv avto je Volkswagen Golf!

S.R.
26. 11. 2013, 18.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

V torek, 26.11. smo v salonu Porsche Slovenija podelili laskavi naziv jekleni zapeljivec, ki ga avtomobilom vsako leto podeljujejo izključno ženske. Letos so bralke revij Jana, Lady, Stop, Obrazi, Anja, Eva, Lepa & zdrava, Naša žena in Autobild, ki izhajajo pod okriljem Krater Medie, izbrale zmagovalca, in to je Volkswagen Golf.

ARSEN PERIĆ / KRATER MEDIA

Glavno nagrado, polletno uporabo zmagovalnega avtomobila, je iz rok gospoda Marka Škribe, direktorja Volkswagen Slovenija, prejela Tatjana Šušteršič iz Medvod, ki se je ključev jeklenega lepotca iskreno razveselila. Drugo nagrado, bon Zavarovalnice Triglav v vrednosti 800 evrov, ki jo je podelila vodja trženjskega komuniciranja Zavarovalnice Triglav, gospa Tjaša Kolenc FIlipčič, je prejela Tadeja Kolenc iz Novega mesta. Tretjo nagrado, vrednostno kartico Petrol s prednaloženimi 400 evri, je nagrajenki Marini Nini Kocen iz Celja podelil direktor marketinga, gospod Rok Cuderman s Petrola, četrto nagrado, športno uro GPS Garmin forerunner, pa je iz rok gospoda Jureta Mohoriča, direktorja podjetja Garmin, prejela Zmaga Antončič iz Sežane.

Kandidate za jeklenega zapeljivca 2012/2013 so letos izbirale in preizkušale: Tjaša Perko, Alenka Godec, Tjaša Kokalj, Nina Šušnjara, Dada Jerovšek, Loti Žlaus, Gaia Asta, Katarina Venturini, Anja Tepeš in Tanja Bivic

Rdeča nit letošnjega projekta Jekleni zapeljivec je bila varnost v prometu. V sodelovanju z Zavodom varna pot smo izbrali nekaj najpomembnejših situacij v prometu, ki bi jim morali posvetiti več pozornosti. Ustanovitelj in predsednik Zavoda varna pot, Robert Štaba, je tudi na razglasitvi med drugim opozoril na omejitev hitrosti, nevarnost telefoniranja med vožnjo, kako pomembni so redni servisi avtomobila in primerno napolnjene pnevmatike, pripenjanje z varnostnim pasom in podobno.

Tjaša Perko, kaskaderka, ki stopa po stopinjah očeta Roka Cvetkova, je o zmagovalcu za revijo Jana povedala: »Avto je pregleden in udoben. Predvsem mi je všeč, da skrbi za varnost – če nisi pripet, te ne spusti naprej. Njegova oblika je zelo ženska, enostavno – prepričal me je!«

Za naziv jekleni zapeljivec leta 2012/2013 so se poleg zmagovalnega avtomobila Volkswagen Golf potegovali še: BMW Z4, Citroen DS3 cabrio, Hyundai Santa Fe, Mazda 6, MINI Countryman, Peugeot 2008, Toyota RAV4, Toyota Yaris in Volkswagen Beetle Cabriolet.

Več o prireditvi in fotografije si lahko ogledate na www.jeklenizapeljivec.si in www.jana.si.

ARSEN PERIĆ / KRATER MEDIA

ARSEN PERIĆ / KRATER MEDIA

ARSEN PERIĆ / KRATER MEDIA

ARSEN PERIĆ / KRATER MEDIA

ARSEN PERIĆ / KRATER MEDIA

ARSEN PERIĆ / KRATER MEDIA