Zabava

Stari mački spet navdušili!

M.J.
26. 11. 2013, 11.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Parni Valjak navdušil Celje in Ajdovščino, čaka pa nas še finalni del mini koncertne turneje, ki bo 7. 12. v Ljubljani. Skupina je odlično zabavala množico v Celjski dvorani Golovec in Ajdovski dvorani Police. Parni Valjak so še enkrat dokazali, da so iz pravega testa, saj so obiskovalce vseh generacij držali v deliriju polne dve uri in pol.

Dunja Dopsaj

Da so izkušeni mački polni energije in kljub kilometrini, še vedno mladi po srcu, so pokazali tako na odru, kot tudi po samem koncertu, ko so se z oboževalci družili tudi na afterpartyju.

V zadnjih 4 letih od ponovne združitve leta 2010, so odigrali 85 koncertov v 9 državah, v Sloveniji pa bo zadnji letošnji nastop 7. 12. v ljubljanskih Stožicah in zasedba svojim dolgoletnim fanom obljublja spektakularen večer uspešnic in novih pesmi.

Dunja Dopsaj

Parni Valjak predstavlja videospot za pesem Tanki Živci

Po 38 letih delovanja skupini še vedno ne manjka kreativnosti in vzdržljivosti. Novi videospot je naredila ekipa mladih kreativcev iz Gitak Tv-a. Člani v spotu za pesem Tanki živci z novega albuma Nema predaje, še vedno kažejo svojo profesionalnost in kvaliteto.

Zasedba je zelo aktivna tudi online, spremlja nove tehnologije in se virtualno približuje svojim privržencem, ki jih je nabrala že več kot 295.000, kar je v regiji svojevrsten rekord za oboževalce rock skupine.