Zabava

Rokersko življenje ni več zanj

AC/KŠ
26. 11. 2013, 11.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Vili Resnik je v življenju dosegel, kar se je doseči dalo. Divje rokersko življenje je desetletja zajemal z veliko žlico. Kot član zasedbe Pop design je s skupino dosegel njen vrhunec, oboževalke so norele za njim, toda sledila je kruta streznitev. Čakala ga je dolgotrajna in boleča ločitev in dolgo si je lizal rane po razpadu družine.

Dragi Vili, tudi ekipa Svet24 ti želi vse najboljše za tvoj jubilej!

Uteho je iskal v jezdenju in glasbi. Pred leti pa je končno našel novo srečo v Primorki Tamari, s katero si je znova spletel gnezdo in v zrelih letih še dvakrat postal očka. Jutri, 27. novembra pa se bo srečal še z abrahamom, kar mu ne diši ravno najbolj. Toda ob jubileju je za svoje oboževalce priredil pesem Vstala Primorska, ki bo v teh težkih časih marsikomu dala energijo.

»Če bi mi pred desetletjem kdo rekel, da bom na pragu zrelosti živel v hiški na deželi, obdan z naravo, bi mu verjetno rekel, da je padel na glavo. Takrat sem užival v tem, da sem bil ves čas v središču pozornosti, živel sem za glasbo, nastope in vse, kar se je dogajalo okoli tega. Iz središča dogajanja, Ljubljane, sem se vozil naokoli, se razdajal in užival,« razlaga. Toda ločitev, ko je tedanja žena Mojca, s katero ima dva že odrasla otroka, imela vsega dovolj in ga je postavila pred vrata, ga je streznila. Začel se je zavedati svojih napak, na novo si je moral postaviti prioritete v življenju. Do marsikaterega spoznanja se je dokopal na konjskem hrbtu, saj ga je jezdenje od nekdaj pomirjalo. Pomagalo mu je tudi, da je bila vedno nekje v bližini Tamara, sprva njegova oboževalka, nato pa rama za jokanje, topla stalnica, ob kateri je spet začel gledati na življenje bolj pozitivno in s svetlejše plati.