Zabava

Angelino Jolie čaka težka odločitev

K.A.
2. 6. 2013, 19.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po tem, ko je morala sprejeti težko odločitev in si je odstranila obe dojki, Angelino Jolie čaka še hujša odločitev, saj jo je strah, da bi naj bi imeli tudi njeni biološki otroci gen za raka.

Profimedia

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]-->

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} </style> <!--[endif] >

 

Bradova mati ji je rešila življenje

Lepa igralka se je za dvojno odstranitev dojk odločila tudi s pomočjo bodoče tašče, matere Brada Pitta, ki jo je prepričala, da je to edina razumna odločitev. Jane Pitt je Angelini svetovala, naj obišče zdravnika, potem ko je njena družina doživela novo izgubo. »Lahko bi rekel, da je Bradova mati Angelini rešila življenje,« je za Showbiz Spy povedal dobro obveščeni vir. »Ko je Angelina Jane dejala, da se namerava testirati, ji je Jane svetovala, da naj naredi vse, da bo lahko kar najdlje ob otrocih.« Kot je v New York Timesu zapisala igralka, ki velja za enega najbolj znanih hollywoodskih obrazov, je njena mama v starosti 56 let umrla prav zaradi raka dojk. Zato ji je zelo odleglo, da lahko svojim otrokom zatrdi, da se jim ni treba bati, da jo bodo izgubili zaradi raka dojk.

Kako povedati otrokom

Sedaj jo čaka težka odločitev, saj mora s to težko situacijo sočiti tudi svoje biološke otroke. »Zadnje dni se skuša pomiriti s situacijo. Brad jo poskuša opogumiti in potolažiti, ob tem pa ji je svetoval, naj se z otroki o tej pereči temi pogovori šele takrat, ko bo resnično pripravljena spregovoriti o tem,« je še dejal dobro obveščeni vir za Showbiz Spy.

Profimedia

 

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]-->

Po tem, ko je morala sprejeti težko odločitev in si je odstranila obe dojki, Angelino Jolie čaka še hujša odločitev, saj jo je strah, da bi naj bi imeli tudi njeni biološki otroci gen za raka.

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <!-- /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} > <! [endif] >