Zabava

Laž, ki ga je razjezila

E.N.
10. 9. 2012, 14.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pred nekaj tedni so skoraj vsi srbski mediji objavili 'šokantno' novico o koncu ljubezenske zgodbe med Milanom Popovićem in Severino.

##IMAGE-14588##Podjetnik Milan Popović je besen na srbske medije, ker objavljajo kup nepreverjenih novic. Med te 'nepreverjene' novice spada namreč tudi novica o razdoru ljubezni med Severino in Milanom, ki pa trdi, da sta s Severino še zmeraj par. 
Milan Popović si je med nedavnim intervjujem za znan hrvaški spletni portal milo rečeno dal duška in z besedami 'udaril' čez srbske medije. O teh je povedal: „Zame so popolnoma nepomembni, saj nimajo nikakršne avtoritete. To se le provokatorji, ki si izmišljujejo neke informacije zato, da bi si dvignili branost.“

Za tri tisočake se mu ne izplača ... 

Popović, ki je sprva celo mislil tožiti revijo Kurir pa se je odločil, da jih bo začel popolnoma ignorirati. Razlog pa je tudi v tem, da bi mu zmaga na sodišču prinesla le slabih 3000 evrov in za ta denar se mu ne zdi vredno izgubljati časa in potrpljenja.
Severina in Milan sta torej še vedno par in se (po njegovih jeznih besedah) le požvižgata na to, kar pišejo mediji in kar si mislijo ljudje.