pobeg

Jennifer Lopez kljub zlobnim jezikom uživa na jahti

S.Č.
20. 6. 2024, 18.50
Posodobljeno: 20. 6. 2024, 19.14
Deli članek:

Jennifer Lopez, ikonična pevka in igralka, se je odločila vzeti si čas zase in se sprostiti v Italiji, medtem ko se v medijih šušlja o njeni domnevni ločitvi od igralca Bena Afflecka. Zadnje novice kažejo, da je njen zakon na robu propada, ona pa naj bi se odločila za kratek pobeg, da si povrne energijo in razbistri misli.

Profimedia
Jenifer Lopez pobegnila pred vsem.

Namesto da bi preživljala dneve v napetosti in skrbeh, je J.Lo spakirala kovčke, povabila nekaj prijateljev in se odpravila v čudovito obmorsko mestece Positano. Njena odločitev, da preživi nekaj časa stran od doma in od težav, se je izkazala za pametno potezo, saj se na fotografijah vidi, kako uživa na luksuzni jahti, oblečena v svetlo rumen kombinezon, ki se odlično poda njenemu sijaju.

Medtem ko Jennifer Lopez uživa na soncu, je bil Ben Affleck opažen v Los Angelesu brez poročnega prstana na roki. Paparaci so ga ujeli, kako preživlja čas s sinom Samuelom, s katerim se je vozil z električnim motorjem. Njegov izraz na obrazu je bil resen in zamišljen, kar še dodatno podžiga govorice o napetosti v njunem zakonu.

Ima vsega dovolj

Po poročanju vira iz glasbene industrije, ki je spregovoril za Daily Mail, je Jennifer Lopez resnično vložila veliko truda v reševanje svojega zakona. Opustila je celo svojo turnejo, da bi bila več doma in skušala rešiti razmerje. Vendar pa naj bi se razmere doma le še poslabševale. "Jenny ima vsega dovolj in res je trdo delala na zakonu, a ne zdrži več. Ne gre na bolje, samo slabše je. Ben je bil vedno čemeren in nesrečen, z njim je enostavno nemogoče živeti," je dejal vir.

Njena dejanja bi nam mogla biti za zgled

Njena odločitev, da si vzame čas zase in preživi nekaj časa z ljudmi, ki jo razveseljujejo, je naletela na pozitiven odziv oboževalcev na družbenih omrežjih. "To je najbolj pametno, kar je lahko naredila," je bil eden izmed komentarjev, medtem ko so drugi dodali: "Njena dejanja bi nam morala biti vsem za zgled. Ne bi smela prenašati nikogar, niti svojega moža." Številni so jo podprli z besedami: "Uživaj, kraljica."

Jennifer Lopez je s svojo potezo pokazala, kako pomembno je, da si vzamemo čas zase in ne dovolimo, da nas težave zlomijo.