Prekinil tišino

Kevin Costner: "Sva prijatelja, vendar je dovolj lepa in pametna …"

S.Č.
20. 6. 2024, 17.10
Deli članek:

Kevin Costner, priljubljeni ameriški igralec, je končno prekinil molk glede govoric, da se dobiva z ameriško pevko in tekstopisko Jewel.

Profimedia
Kevin Costner pometil z govoricami.

Ta govorica se je pojavila po tem, ko je februarja dokončal ločitev od svoje bivše žene Christine Baumgartner. Medtem ko je Christine hitro našla novo ljubezen v Joshom Connorjem, Kevin Costner ni imel podobne sreče.

"Z Jewel sva samo prijatelja"

Costner je za Daily Mail razjasnil svoj odnos z Jewel: "Z Jewel sva samo prijatelja. Nikoli nisva šla ven. Ona je posebna in nočem, da te govorice uničijo najino prijateljstvo. Imela sva krasne pogovore in nočem, da mediji to uničijo, ker sem govoril z njo. Nimam romance in nisva hodila, čeprav je dovolj lepa in pametna za vse te stvari."

Ni pa bilo težko razumeti, zakaj so se pojavile govorice o njuni romanci. Med njunim bivanjem na Britanskih Deviških otokih so ju opazili v zelo prisrčnih trenutkih. Vir je za Daily Mail povedal: "Vsekakor se je nekaj dogajalo. Bila sta spogledljiva ... Lahko bi rekli, da sta poskušala biti diskretna, a kdor ju je videl, je lahko rekel, da se nekaj dogaja."

Našla je ljubezen

Jewel je prav tako spregovorila o svojem osebnem življenju po govoricah o romanci s Costnerjem. Povedala je: "Našla sem ljubezen, a ne govorim o Kevinu. Zelo sem srečna, a to ni odvisno od moškega. To nima nobene zveze s tem, ali sem v zvezi ali ne. Samo srečna."

Jewel je bila od leta 2008 do 2014 poročena s Tyjem Murrayjem, s katerim imata sina Kaseja. Costner pa je bil od leta 2004 poročen z Baumgartner, s katero ima tri otroke: Caydena, Hayesa in Grace. Iz prejšnjega zakona z Cindy Silvo ima še tri otroke: Annie, Lily in Joeja. Prav tako je oče Liama, ki ga ima z bivšo Bridget Rooney.

Čeprav so se pojavile govorice o romantičnem razmerju med Kevinom Costnerjem in Jewel, oba trdita, da sta le prijatelja. Kljub temu pa njuno prisrčno vedenje in bližina sprožata vprašanja, ki ostajajo odprta za javnost in medije.