V ZDA

Video: Moški po zmenku z lutko zažgal splet, 29-letno natakarico Taro odpustili

D.K.
20. 6. 2024, 08.30
Posodobljeno: 20. 6. 2024, 08.34
Deli članek:

Moški je v eni od restavracij imel zmenek s seks lutko. Ker je bila scena tako nenavadna, je natakarica vzela svoj telefon in začela snemati. Kljub temu da je šlo za šalo, so jo odpustili.

Zajem zaslona X
Na večerjo v restavracijo je prikorakal z lutko.

Vsak, ki je kdaj delal v gostinstvu, verjetno pozna kakšne bizarnosti. Eno takih je doživela 29-letna natakarica Tara Bjork iz ZDA. Bila je tako presenečena, da je vzela svoj telefon in posnela prizor. "Sicer ne smem snemati med delom, ampak tole je preprosto preveč. Delam v prijetni restavraciji v kraju Charlotte v Severni Karolini in želim, da vidite, kaj je pravkar vstopilo skozi vrata."

S svojim telefonom je obrnila kamero proti moškemu, ki je sedel za mizo z napihljivo lutko kot spremljevalko. "Postavitev lutke na stol je bil eden najbolj neprijetnih trenutkov, ker je bila očitno trda in napihnjena. Zato jo je poskušal z manevriranjem spraviti na stol," se je spominjala Bjork.

Čeprav naj bi bilo vse skupaj zabavno, so 29-letnico odpustili iz službe. "Vedela sem, da se bo zgodila ena od dveh stvari," je rekla. "Ali videoposnetka ne bodo gledali in bo vse v redu, ali pa bo razkrit in se bom morala soočiti s posledicami," je dodala in omenila, da že ima novo službo.

Bjork je za Newsweek po dogodku še povedala, da je bila to "najbolj čudna stvar", kar jih je kdaj videla v službi. Čeprav je bil njen video nenavaden, Bjork pravi, da nikoli ni pričakovala, da bo  vzbudil toliko pozornosti, kot jo je, in dodala, da je bila to burna izkušnja.

Posnetek je postal viralen z več kot 2,6 milijona ogledov in več kot 450.000 všečki, kar je pustilo številne uporabnike brez besed.

Moški, ki je vzel napihljivo lutko na "zmenek", je bil od takrat identificiran kot Henry Herrera. Razkril je, da je lutko na napihovanje vzel v restavracijo samo zato, ker je moral sprejeti kazen, ker je izgubil ligo fantazijskega nogometa. Zase je naročil burger, za "dekle" pa solato. Kot je dejal, je imel občutek, da bo njegova akcija na koncu končala na internetu. "Nekako sem predvideval, da se bo to zgodilo. Ko sem se usedel, sem videl že šest telefonov, ki me snemajo," se je svojega nenavadnega večera spominjal Herrera. "Vedel sem, da se bo video prej ali slej nekje pojavil."