Na novinarski konferenci

Video: Tako se je na namigovanja o ločitvi od Bena Afflecka odzvala Jennifer Lopez

D.K.
23. 5. 2024, 11.23
Posodobljeno: 23. 5. 2024, 14.03
Deli članek:

Pred dnevi je v ameriških medijih odjeknila novica, da se Jennifer Lopez in Ben Affleck ločujeta. Govorice so iz dneva v dan postajale vse glasnejše, Ben in Jennife pa vse tišja in tišja. A zdaj se je pevka le oglasila in odzvala na namigovanja o njuni ločitvi.

Profimedia
Jennifer Lopez

Pred tednom dni se je oglasil vir blizu para in pretresel svet bogatih in slavnih, skoraj je konec, Benu je prekipelo in se je že izselil iz njunega skupnega doma. Da njun zakon "trenutno ni v najboljšem položaju," je za People v začetku tega tedna povedal vir blizu Lopezove. Po navedbah drugih virov pa par zaradi zakonskih prepirov živi celo ločeno. 

Nekateri njuni oboževalci so takoj zavzeli stališče "smo vam rekli", saj so opazili, da že tedne nista preživljala časa skupaj. Ben celo ni podprl svoje žene na letošnjem prestižnem modnem dogodku Met Gala v začetku maja, čeprav je bila Lopezova ena od gostiteljev dogodka, opravičil pa se je z "obveznostmi okoli snemanja novega filma."

Novinar jo je postavil pred dejstvo

54-letna igralka in producentka pa je bila včeraj v Mexico Cityju, kjer je promovirala svoj novi Netflixov film Atlas, eden od novinarjev pa je med tem izkoristil priložnost in ji zastavil osebno vprašanje, ki si ga Lopezova verjetno ni želela slišati. 

Profimedia
Jennifer Lopez in Simu Liu

"Lahko komentirate vašo situacijo z možem?" jo je nepričakovano in brez zadržkov vprašal eden izmed neznanih novinarjev, sredi sobe, polne začudenih novinarjev. "Je vaša ločitev od Bena Afflecka resnična? Ali gre le za govorice?"

Njen soigralec Simu Liu ji je takoj stopil v bran in pripomnil. "O tem ne bomo razpravljali. Najlepša hvala fantje, res cenimo to. Hvala." Lopezova se je nato nagnila in pogledala naravnost v novinarja ter odgovorila: "Boljši si od tega."

Liu pa je dodal, da je Lopezova producentka tega filma. "Razlog, da sem tukaj in da je v filmu Sterling K. Brown, je njena zavzetost. Jennifer se zavzema za vključevanje raznolikosti. Ona je šefica," je povedal.

Konferenco je po navedbah portala People zaključila Lopezova, ki je v španščini dejala: "Hvala. Nihče me ni nič vprašal v španščini, ampak ni problema." Udeležencem je poslala poljub, ti pa so se njeni izjavi nasmejali.