Kdo bo zadnji?

Nora filmska pustolovščina za 17 let Radia 1: Kdo bo pobasal 2.500 evrov?

R.T.
18. 4. 2024, 12.13
Posodobljeno: 18. 4. 2024, 12.18
Deli članek:

Radio 1 danes praznuje 17 let in v ta namen so radijci pripravili najbolj noro praznovanje do sedaj, z akcijo Kdo bo zadnji?

Darja Štravs Tisu
Radio 1 je z akcijo Kdo bo zadnji? pripravil najbolj noro praznovanje do sedaj.

Vsi imajo vedno tekmovanja, kdo bo prvi, Radio 1 pa je kot vedno situacijo malce obrnil in začinil po svoje. Izbrali so osem tekmovalcev, štiri moške in štiri ženske, ki bodo 24 ur gledali en in isti film in poskušali ostati budni. Zmagal bo tisti, ki mu bo uspelo ostati buden do jutri do 9. ure zjutraj. Nato pa ga čaka zelo lepa nagrada, kar 2500 evrov!

Darja Štravs Tisu
Radio 1 je z akcijo Kdo bo zadnji? pripravil najbolj noro praznovanje do sedaj.

Radio 1 danes celoten programa oddaja iz legendarnega Kina Bežigrad, začeli so že ob 5. uri z Denis Avdić Showom. Tam se je tudi predstavilo vseh osem tekmovalcev, ki so bili polni energije in prepričani, da gredo do konca. V najbolj norem filmskem maratonu, kjer bodo nonstop gledali film Petelinji zajtrk, tekmujejo: Jan Rebec, Danijela Božić, Anita Dobovšek, Nika Dermota, Ažbe Marolt, Urban Vinkšel, Miha Pezdir in Anja Škof.

V 24 urah tekmovalce čakajo tudi številni izzivi, ki jih bo pripravil Baby Center, da pa bodo zagotovo ostali budni, pa bodo poskrbeli tudi voditelji in ostala ekipa Radia 1. Noro pustolovščino lahko spremljaš tudi ti, na njihovi spletni strani in socialnih omrežjih, kjer bodo zabeleženi vsi nepozabni trenutki. Livestream iz dvorane pa najdeš tudi njihovem YouTube kanalu.