VIP show

Domen Kljun na Aktualu: Ko prideš uro prezgodaj

Al. S.
28. 3. 2024, 17.06
Posodobljeno: 29. 3. 2024, 10.37
Deli članek:

K Žani Vidmar in Klemnu Bunderli je prišel na obisk v VIP show Domen Kljun, Zmagovalec šova Slovenija ima talent. Povedal jima je, da je začel prepevati že v osnovni šoli, v otroških pevskih zborih, kasneje pa v cerkvenem zboru.

Luka Švigelj
Domen Kljun na Radiu Aktual.

Domnova družina je zelo glasbena. Prepevata njegov dedek in oče, brat pa igra na orgle. »Smo kar velik del kora,« se je pohvalil Domen. Pri Domnu doma so delavni, imajo kar 30 konj, izdelujejo pa, kot pravi Ribničani, tudi suho robo.

Domen je pred kratkim dobil svojo prvo pesem, z naslovom Le s teboj, ki opisuje ljubezensko zgodbo med njim in njegovo ženi Nino. Besedilo za pesem mu je napisala Ylenia Zobec Mihelič, za aranžma in glasbo je poskrbel Tadej Mihelič.

Domen ter njegov kitarist in prijatelj Domen sta poročena s sestrama dvojčicama. Ko sta sestri dopolnili 30 let, sta ju Domen in Domen želela prebuditi s pesmijo ob 6. uri zjutraj. K Domnu domov je Domen Kljun prišel uro prezgodaj, ob petih! In prijatelj Domen seveda tega ni bil preveč vesel.

Žana in Klemen sta mu pripravila presenečenje: posebej ga je preko videopovezave pozdravil Marko Škugor, ki ga Domen obožuje. Domen je bil čisto iz sebe. Ker je Domen v znak hvaležnosti zapel Markovo pesem, je za nagrado dobil »meet and greet« vstopnico za Markov koncert v Križankah.