Slovenija ima talent

Ta znani Slovenec bo nadomestil Branka Čakarmiša

M. T. V.
15. 5. 2023, 14.19
Posodobljeno: 15. 5. 2023, 14.36
Deli članek:

Pred kratkim so na Pop TV napovedali novo sezono šova Slovenija ima talent in sporočili, da se po osmih sezonah poslavlja priljubljeni žirant Branko Čakarmiš. Zdaj so razkrili, kdo se bo namesto njega pridružil Ladu Bizovičarju, Ani Klašnja in Marjetki Vovk.

POP TV
Branko Čakarmiš se je poslovil, zdaj je znano, kdo se bo namesto njega pridružil Ladu, Marjetki in Ani.

Po trinajstih letih in osmih sezonah se je Branko Čakarmiš, sicer generalni direktor Pro Plus, poslovil od svojega žirantskega stolčka v oddaji Slovenija ima talent. Na njegov stolček bo v novi sezoni, ki se že snema, tako zasedel Andrej Škufca, ki je že bil sodnik v šovih Zvezde plešejo in Znan obraz ima svoj glas. Sam v smehu pravi, da je sedaj dosegel »sveto trojico oddaj«. Če je v preteklosti neusmiljeno sodil profesionalcem, je tokrat pred njim popolnoma nov izziv. Nikoli namreč ne vemo, kdo bo stopil na oder Slovenija ima talent in kakšen talent bo pokazal. Bo njegova vloga zato težja? »Ne vem, kaj lahko sploh pričakujem. Definitivno bo vse drugače, saj gre za popolnoma drugačen tip oddaje in nastopajočih. Če sem iskren, tudi mene zanima, kako bom odreagiral na vse skupaj,« je pred prvimi avdicijami dejal naš nekdanji profesionalni plesalec.

Urša Premik / POP TV
Andrej Škufca

V prvi vrsti so pomembna čustva

Škufca se veseli novosti in se zaveda, da je pred njim težka naloga. Kakšen talent išče, so to plesalci, pevci, akrobati, kaj druga? »Iščem talent, ki se me bo najbolj dotaknil. Ker pri tej oddaji gre bolj za emocije kot kaj drugega. Talent je nekaj, kar lahko natreniraš, ampak te lahko pusti hladnega. Mislim, da je bistvo te oddaje, koliko se dotaknemo drug drugega. Kdo ima tisti X faktor,« pojasni Škufca. Andrej sicer velja za strogega žiranta. Tistega, ki ga večina želi najbolj navdušiti. Škufca pojasnjuje, da je to zato, ker je zelo strog tudi sam do sebe in doda: »Ampak sem pa tudi prijazen, tako da je odvisno od njih, kaj bodo potegnili iz mene.« Kakšen pa je njegov nasvet za talente? »Če hočejo biti uspešni, morajo verjeti v to, da bodo uspeli. To je najbolj pomembno. Verjemite v to, kar delate. In vadite!«

Kako se bo Andrej ujel z že utečeno sodniško ekipo, bomo še videli, ga je bila pa Ana Klašnja zelo vesela: »Dobila sem podporo za mizo!« Medtem ko mu je Lado Bizovičar takoj zabrusil: »Moram ti povedati, da jaz sem tim Branko in moral še boš pošteno dokazati, da si takšna sitnoba, kot je bil on.« Marjetka Vovk pa se je razveselila, da zdaj ne bo več ona tista »ta zoprna in stroga«.