Kdo je mama?

Robert De Niro pri 79. letih dobil sedmega otroka

M. T. V.
9. 5. 2023, 19.31
Posodobljeno: 9. 5. 2023, 19.32
Deli članek:

Legendarni igralec je v intervjuju mimogrede razkril, da je dobil dojenčka, kdo je njegova mama, pa ni povedal.

Profimedia
Robert De Niro

Igralec Robert De Niro je šokiral v intervjuju za ET Canada: med promocijo novega filma About My Father je mimogrede navrgel, da je dobil novega otroka. Ko ga je voditeljica Brittnee Blair želela vprašati o družini in je dejala, da ve, da ima šest otrok, jo je 79-letni igralec prekinil: »Pravzaprav jih imam sedem. Pravkar sem dobil dojenčka.« Da je v osemdesetem letu starosti znova postal oče, je nato potrdil tudi njegov predstavnik za medije. Spol in ime otroka zaenkrat še nista znana, prav tako ne, kdo je otrokova mati, saj igralec uradno ni v zvezi, odkar se je leta 2018 ločil od Grace Hightower.

A ameriški tabloidi kot najverjetnejšo mamo njegovega novega otroka navajajo Tiffany Chen, s katero naj bi bil v zvezi od leta 2021, čeprav uradno tega nista nikoli potrdila. Spoznala sta se sicer že leta 2015 na snemanju komedije Pripravnik, v kateri je Tiffany igrala trenerko tai chija - je namreč nekdanja mojstrica borilnih veščin, ki je osvojila kar 43 zlatih medalj, zdaj pa poučuje tai chi. Paparaci so ju lani prvič ujeli skupaj, ko ga je maja obiskala v Grčiji na snemanju filma Tin Soldier, nato pa še julija, ko sta si privoščila počitnice v Španiji.

Profimedia
Robert s Tiffany Chen, ki je najverjetneje mati njegovega sedmega otroka.

De Niro ima iz prvega zakona z igralko Diahnne Abbott sina Raphaela (46 let) in hči Dreno (51 let), iz zveze z manekenko Toukie Smith ima 27-letna dvojčka Juliana in Aarona, iz zakona z igralko Grace Hightower pa sina Elliota (25 let) in hčerko Helen Grace (11 let). Ima tudi štiri vnuke.

V intervjuju je še priznal, da se z otroki tudi kdaj skrega, saj verjame, da jim je sicer treba pomagati in jih podpirati, a da je kdaj potrebna tudi stroga vzgoja. »Helen Grace me kdaj razžalosti in se skregava. Obožujem jo, ampak saj veste … Z najmlajšim otrokom bo tega zagotovo še več. Ampak smo, kjer smo.«