Svečana prireditev

VIDEO: Med podelitvijo nagrad Roškarja obiskala Huda teta!

N.N.
14. 3. 2023, 11.22
Posodobljeno: 14. 3. 2023, 11.31
Deli članek:

V Los Angelesu so podelili Oskarje, na Radiu 1 pa imajo tradicijo, da samo dan kasneje podelijo, Roškarje!

Darja Štravs Tisu
Podelitev nagrad Roškarji

Gre za posebne nagrade za najbolj obetavne radijske vloge in videoposnetke, ki so nas na Radiu 1 navdušili preteklo leto. Predvsem pa je podelitev namenjena dobri zabavi, po kateri je znan Radio 1, za kar so poskrbeli radijski voditelji.

Svečana prireditev se je odvila v prostorih radia, kjer ni manjkala niti rdeča preproga, po kateri so se sprehodili voditelji na čelu z Denisom Avdićem in pričakali gostitelja večera, Roberta Roškarja. Roši je v elegantni opravi ob pomoči sovoditeljice Anje Ramšak podeljeval kipce in s svojim govorom ves čas skrbel za solze smeha. Med najbolj pomembnimi nagradami so bili:

Roškar za debitantko leta: Lara Tošič (pripravnica Lara v Denis Avdić Showu)

Roškar za kaskaderja leta: Miha Deželak ( v video Vinjetomanija, ko se je prelevil v vojaka)

Roškar za NAJ Roškarja leta: Denis Avdić (septembrska preobrazba pričeske in brade v črno barvo)

Roškar za hodačo leta: Jana Morelj (lani poleti se je peš odpravila v Laško)

Na koncu podelitve pa je Anja Ramšak pripravila presenečenje za Roškarja in mu pripeljala vojakinjo slovenske vojske, desetnico Arti Jalševac, ki jo Roškar imenuje kar 'Huda teta'. In prav ona je dobila kipec v kategoriji Huda teta. Zakaj jo kličejo tako, pa lahko preverite v videu Roškar prvič vojak na Youtube kanalu Radia 1. In tudi sinoči je bila kar huda, saj je po končani prireditvi Roškarja zvlekla iz dvorane in mu naročila, naj za konec naredi še nekaj sklec.

S tem so na Radiu 1 zaključili še ene uspešne Roškarje in tako znova poskrbeli za zabavo med poslušalci in gledalci Facebook prenosa v živo. Tudi vi si lahko podelitev pogledate v spodnjem posnetku in se nasmejite razigranim voditeljem.