Oskarji

Gledalce šokiral intervju Ashley Graham in Hugha Granta: "Kakšen kreten"

E. J.
13. 3. 2023, 12.20
Posodobljeno: 13. 3. 2023, 12.22
Deli članek:

Nezainteresirani in zajedljivi Hugh Grant in obupana manekenka med pogovorom na rdeči preprogi.

Profimedia
Kratki in nezainteresirani odgovori Hugha Granta na oskarjevski rdeči preprogi so danes ena najbolj vročih tem na družabnih omrežjih.

Hugh Grant je po pogovoru z najslavnejšim modelom za močnejše postave Ashley Graham razjezil številne gledalce oskarjev. Grahamova je intervjuvala igralca, ki je bil vidno slabe volje kar na "rdeči" preprogi, pred samo podelitvijo oskarjev in niti ni poskušal prikriti, kako zelo mu ni do tega pogovora.

Vse se je začelo z (kot kaže) nesporazumom na začetku pogovora. Manekenka je britanskega igralca vprašala, kateri del nagrade mu je najljubši. "Fascinantno je. Tam je vse človeštvo. To je Vanity Fair," je rahlo sarkastično rekel Hugh.


Manekenka je njegov odgovor navezala na priljubljeno oskarjevsko zabavo, ki jo je organizirala revija Vanity Fair. "Ja, Vanity Fair je glavni dogodek, tam se moramo sprostiti in zabavati," mu je odgovorila. Zdi se, da je Hugh takrat izgubil vso voljo.

"Ali nocoj navijaš za koga?" ga je še vprašala Ashley. "Za nikogar posebej," je nezainteresirano odgovoril. Nato ga je vprašala, kaj ima oblečeno na podelitvi. "Obleko," ji je odgovoril. Ashley ga je poskušala obrniti na šalo in ga vprašala, kdo je mu je naredil obleko. "Ne morem se spomniti, kdo je krojač," je zabrusil.

Nato je poskušala vse obrniti na film 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'. Vprašala ga je, kako je igrati v tem filmu. "Komaj kaj sploh igram, pojavim se za tri sekunde," je zabrusil Hugh. "Prav, ampak … Zabavali ste se," je nadaljevala obupana manekenka. "Skoraj," je zabrusil Hugh, zmajal z glavo in naredil grimaso.

Intervju je razjezil mnoge. "Ashley Graham je bila tako prijazna in profesionalna s Hughom Grantom v intervjuju ... in on je samo kreten", "Hugh Grant je kreten", "Gnusi se mi, kaj ji je naredil", "Kakšen kreten" so le nekaj iz komentarjev na družbenih omrežjih.