Gotovo jo poznate

VIDEO: Iz lepotice v zasvojenko in zapornico

P.K.
24. 11. 2022, 10.03
Posodobljeno: 24. 11. 2022, 10.06
Deli članek:

Linda Evans je ameriška igralka, znana predvsem po svojih vlogah na televiziji. V šestdesetih letih prejšnjega stoletja je igrala Audro Barkley, hčerko Victoria Barkley v zahodni televizijski seriji Velika dolina, še bolj znana pa je verjetno serija Dinastja, ki so jo predvajali med letoma 1981 in 1989, kjer je igrala brhko Krystle Carrington. To si je po vsem svetu ogledalo več kot 150 milijonov ljudi.

Instagram
V mladih letih.

Plavolasa igralka je uživala veliko slavo in zavidanje zaradi izgleda. Veljala je za eno najlepših igralk tistega časa. Na eni strani je megazvezdnica doživljala blišč, na drugi pa je v zasebnem življenju precej trpela. Za njo sta dve ločitvi, izguba las zaradi zdravil, tudi depresija, ki jo je privedla celo do misli na samomor.

Že dolgo trpi zaradi bolečin v hrbtu, ki jih kroti s protibolečinskimi tabletami, a je njihovo uživanje preraslo v odvisnost od zdravil. Povsem omamljeno od protibolečinskih tablet so jo leta 2014, ko je vozila, ustavili policisti in jo, saj sploh ni bila prisebna, aretirali.

Preiskali so njen avto in v njem našli vrečko z devetindvajsetimi tabletkami, za katere je dejala, da jih nese prijateljici. Kasneje je na sodišču povedala, da je na dan, ko je imela opravka s policijo, zjutraj vzela kar sedem tablet proti bolečinam. Za eno leto je morala v zapor.

Evansova danes praznuje 80. rojstni dan. Videti je krasno, kako pa je z odvisnostjo od zdravil, pa ni znano.