Dobil zavidljivo igralsko vlogo

Taiji Tokuhisa v indijskem filmu

N. K.
15. 10. 2022, 16.04
Deli članek:

Podal se je v Bollywood in upodobil predsednika organizacije, podobne Združenim narodom.

revija zvezde
Taiji Tokuhisa bo blestel v indijskem filmu. Vloga ni bila le zabavna, temveč je zanjo prejel tudi lepo plačilo, priznava.

V preteklih tednih je televizijski voditelj Taiji Tokuhisa prejel resnično zanimivo vlogo. V sklopu bollywoodske produkcije je nastopil v politični drami, snemani v filmski tehniki, ki poteka med Pakistanom in Indijo. Taiji je v drami upodobil predsednika organizacije, podobne Združenim narodom: »Imel sem uvodni govor, vmes nekaj krajših tekstov in potem še zaključni govor. Vse je potekalo v angleškem jeziku.«

Snemanje je potekalo v parlamentu v Beogradu, od doma pa je bil odsoten pet dni: »Tako sem dvakrat manjkal v oddaji Jutro na Planetu, a drugače ni šlo. Sem pa zelo zadovoljen, za vse je bilo odlično poskrbljeno, celotna produkcija je na res visoki ravni.« Za to vlogo ga je našla agentka iz Beograda, ki je navezala stik z našo igralko Aleksandro Balmazović, s prošnjo, ali morda pozna koga, ki bi bil tudi po videzu primeren za to vlogo. Taiji je nadvse zadovoljen tudi s honorarjem in glede na to, da je šlo za njegovo prvo tovrstno večjo vlogo, si podobnih izkušenj želi tudi v prihodnosti.