Zabava

Nadja Bičkova tokrat pleše z Mattom Gossom

M. T. V.
27. 9. 2022, 08.00
Posodobljeno: 27. 9. 2022, 09.36
Deli članek:

Slovensko-ukrajinska plesalka znova blesti na BBC-jevi oddaji Strictly Come Dancing, njen zvezdniški partner je pevec v osemdesetih strašansko priljubljene skupine Bros.

BBC
Nadja Bičkova pleše s pevcem Mattom Gossom.

V Veliki Britaniji se je začela nova sezona BBC-jevega plesnega šova Strictly Come Dancing, v katerem je ena od profesionalnih plesalk znova naša Nadja Bičkova. 33-letnica tokrat pleše 54-letnim pevcem Mattom Gossom, članom v osemdesetih noro priljubljene skupine Bros. »Kakšna čast, da bom prav jaz tista, ki ga bom vpeljala v čudoviti svet plesa. Joj, kako se bova zabavala,« je bila navdušena Nadja. »Nadja je tako topla in prijazna, takoj sem se sprostil,« pa je dejal Matt. »Je najbolj prijazna, mirna in potrpežljiva učiteljica, boljše si ne bi mogel želeti.«

Za njima je že prvi nastop, v soboto sta v oddaji zaplesala quickstep. »Kakšen super začetek! Zelo sem ponosna na Matta,« je po nastopu povedala Nadja. A sodnikov očitno nista tako navdušila, saj so jima podelili vsak po pet točk (največ možnih je deset).

V šovu pleše tudi Nadjin partner, plesalec Kai Widdrington, njegova zvezdniška soplesalka je voditeljica in novinarka Kaye Adams, s katero sta v prvi oddaji zaplesala tango in dobila točko več kot Nadja in Matt.