GANLJIVO

VIDEO: Kitarist Vigorjev med koncertom zasnubil dekle

M. T. V.
26. 9. 2022, 16.16
Posodobljeno: 26. 9. 2022, 16.43
Deli članek:

Sebastijan Novoselec pokleknil pred 24 let mlajšo Manuelo in presenetil s prstanom. Publika navdušena pozdravila ljubezensko gesto.

Facebook
Sebastijan je med koncertom zaprosil Manuelo.

Koncerti skupine Vigor so že tako nabiti s čustvi, ampak v petek se je na odru v bližini Varaždina odvilo nekaj povsem nepričakovanega in čudovitega. Med nastopom je pevec Mario Roth na oder povabil Manuelo Moharić, dekle kitarista Sebastijana Novoselca, da bi z njimi odpela pesem Okus ljubavi. A namesto mikrofona je dobila prstan: Sebastijan je pred njo pokleknil in jo vprašal, če bi postala njegova žena. Kljub popolnemu šoku je seveda rekla da. »Medtem ko je svet pobarvan s tako grdimi barvami, mi pojemo o pozitivnih stvareh, o ljubezni. Ljubezen je gonilo vsega, zato smo neizmerno srečni in ponosni, da smo bili na našem koncertu priča snubitvi,« je navdušeno dejal Mario.

Presrečni Sebastijan pa je po koncertu povedal, da je prstan kupil že pred kakšnim letom, a je čakal na pravi trenutek. »Premišljeval sem in ugotovil, da je takšna snubitev idealna za naju, za najino zgodbo. Z Manuelo sva se namreč po naključju spoznala pred štirimi leti prav na koncertu Vigorjev v Medžimurju, po drugi strani pa fantje v bendu nismo le prijatelji, ampak tudi družina, ta pa se še razširja na našo publiko, s katero smo neverjetno povezani, druži nas ljubezen. Začutil sem, da mora Manuela dobiti prstan na tisti kulisi, pred katero sta se spoznala, želel pa sem tudi, da najini sreči prisostvuje moja cela velika družina.«

Snubitev je bila popolna, manjkala je le pika na i – Sebastijan je na koncert povabil tudi Vlada Kalemberja, njenega najljubšega pevca, a ta žal ni mogel priti, ker je nastopal v Sloveniji. A to ni pokvarilo slavja, zaroko so potem praznovali še vse do jutranjih ur.

Kot rečeno sta se 50-letni Sebastijan in 24 let mlajša Manuela spoznala prav na enem od njihovih koncertov, ko se je fotografirala z vsemi fanti iz skupine – in očitno je preskočila iskrica. »Starostna razlika me ni ne odbila ne privlačila, ampak me je Manuela navdušila s svojo osebnostjo, toplino in dušo,« je pojasnil. Čeprav je ona iz Medžimurja, on pa živi v Osijeku, jima je uspelo obdržati razmerje vsa ta štiri leta, zdaj pa se bosta zagotovo tudi preselila skupaj. »Tako dobro in lepo se imava, čudovito se dopolnjujeva,« je vzhičen kitarist.