TOM HARDY

Zvezdnik skrivaj na tekmovanje v borilnih veščinah – in zmagal

M. T. V.
21. 9. 2022, 09.24
Posodobljeno: 21. 9. 2022, 09.33
Deli članek:

Igralec Tom Hardy se je na skrivaj prijavil na tekmovanje v brazilskem jiu-jitsuju in premagal vse svoje nasprotnike.

Profimedia
Po tekmovanju se je Tom Hardy z veseljem fotografiral z nasprotniki.

45-letni angleški igralec Tom Hardy je ljubitelj borilnih veščin in ima modri pas iz brazilskega jiu-jitsuja, a mnogi so bili presenečeni, ko so ga pred dnevi zagledali na tatamiju na turnirju v britanskem mestu Milton Keynes. Na tekmovanje se je prijavil pod svojim pravim imenom Edward Hardy in premagoval nasprotnika za nasprotnikom – do končne zmage. Mnogi so igralca prepoznali, a je menda ostal skromen, je pa ugodil prošnjam gledalcev, da se fotografira z njimi. »Res je prijeten fant, z veseljem smo ga gostili na turnirju,« je dejal organizator tekmovanja. »Vsi so ga prepoznali, a je ostal ponižen in prizemljen.« Njegovi tekmeci na turnirju pa so dejali, da je igralec res močan in da tega od svetovno znanega igralca seveda niso pričakovali. »A prav nič zvezdniško se ni obnašal,« so še dejali.

Profimedia
Igralec je premagal vse nasprotnike in si prislužil zmago.

Hardy je sicer znan po akcijskih vlogah, na primer Pobesneli Max: Cesta besa, Bojevnik, Venom, Dunkirk, Vzpon viteza teme, Povratnik, a je tudi navdušen športnik in ljubitelj borilnih veščin. Poleg jiu-jitsuja tudi boksa, učil pa se je tudi tajskega boksa.

Že avgusta se je udeležil tudi dobrodelnega turnirja v jiu-jitsuju, kjer so zbirali denar za vojne veterane in tiste s posttravmatskim sindromom. Odveč je poudarjati, da je tudi tam presenetil vse tekmovalce s svojo močjo in odnesel kar nekaj zmag - čeprav tam seveda ni šlo za zmagovanje.