V resnici nista tako zelo sprta?

Bralka z ustnic razkrila, kaj je princ Harry vprašal svojega brata Williama v kapelici

E. J.
20. 9. 2022, 12.34
Posodobljeno: 17. 10. 2022, 21.35
Deli članek:

Strokovnjakinja za branje z ustnic je razkrila, kaj je princ Harry rekel svojemu bratu princu Williamu, ko sta sedla na svoja mesta pred kraljičinim pogrebom.

profimedia
'Sprta' brata, princa William in Harry morda v resnici nista tako zelo sprta, kot prikazujejo mediji, pravi svetovno znana bralka z ustnic.

Po včerajšnjem pogrebu kraljice na Elizabete II. na dan prihajajo različne novice, predvsem o odnosu sprtih princev, bratov Williama in Harryja. Tako je zdaj svoje veščine uporabila bralka z ustnic, ki velja za pravo strokovnjakinjo, Jacqui Press. Ta je opazila oba princa, ki sta tik pred pogrebom pogovarjala v kapeli svetega Jurija v Windsorju, in videti je bilo, da je prestolonaslednik pustil princa Harryja in njegovo ženo Meghan Markle, da sta prva sedla na klop.

profimedia
Vsak premik ustnic kraljevske družine je s sokoljim očesom spremljala bralka z ustnic in prevajala, kaj so se pogovarjali.
Dogodek, ki nakazuje, da morda brata vendarle nista sprta do konca, se je po njenem branju z ustnic odvijal takole: princ William je stopil vstran in pustil princa Harryja in Meghan mimo. Ko je stal, ga je Harry vprašal: "Greva midva prva?" William je pogledal svojega brata in pritrdilno prikimal, nato pa se obrnil k svoji ženi Catherine, valižanski princesi, in rekel: "Pustite ju najprej," na kar je princesa odgovorila: "V redu."

Na koncu sta ob Meghan Markle in princu Harryju sedela Williamova in Kateina otroka, princesa Charlotte in princ George, stric Harry pa se je svoji mali nečakinji v nekem trenutku nasmehnil, o čemer danes pišejo vsi britanski mediji.

Profimedia
Princa William in Harry s svojima soprogama, na pogrebu sta bila tudi Williamova starejša otroka, princesa Charlotte in princ George, medtem ko naj Harryjeva otroka ostala v ZDA.