Lovili so jo paparaci

Blake Lively sama podelila nosečniške fotografije, da bi jo paparaci pustili pri miru

E. J.
20. 9. 2022, 10.04
Posodobljeno: 17. 10. 2022, 21.33
Deli članek:

Zvezdnica serije Gossip Girl Blake Lively se je odločila, da če bo kdo delil njene nosečniške fotografije, bo to ona sama.

instagram
blake lively.

Čez vikend je priljubljena igralka Blake Lively na svojem Instagramu delila fotografije svojega nosečniškega trebuha – šele pred kratkim je namreč sporočila, da je znova noseča. Da bi dobili fotografijo noseče igralke, so se namreč paparaci utaborili pred njeno družinsko hišo, kjer živi z možem, znanim igralcem Ryanom Reynoldsom in njunimi tremi otroki. Poročila sta se leta 2012, pričakujeta pa že četrtega otroka.

"Tukaj so fotografije moje nosečnosti v resničnem življenju, tako da me bo 11 fantov, ki čakajo pred mojim domom, pustilo pri miru," je zapisala in dodala: "Prestrašili ste mene in moje otroke."

Zahvalila se je tudi "vsem ostalim za vso ljubezen in spoštovanje ter za to, da še naprej ne sledite raznim spletnim stranem in publikacijam, ki delijo fotografije otrok." "Imate vso moč proti njim," je zapisala. "In hvala medijem, ki imajo 'Politiko brez otrok.' Vsi naredite razliko."

Zvezdnica serije Gossip Girl je svojo nosečnost prvič razkrila prejšnji teden na rdeči preprogi med 10. letnim srečanjem Forbes Power Women's Summit v New Yorku.