Pridemo tudi na dom

Petkova pumpa na terenu: Obisk presenečenja

R.T.
13. 9. 2022, 15.27
Posodobljeno: 13. 9. 2022, 15.27
Deli članek:

Vseslovenska radijska veselica, Petkova pumpa, ki vsak petek oddaja kar na štirih slovenskih radijskih postajah – na Veseljaku, Aktualu, radiu Ptuj in radiu Velenje, je tako priljubljena, da si je ljudje zaželijo tudi za presenečenja na domu.

Osebni arhiv
Nina in DJ Boštjan, prijazna in glasna voditelja Petkove pumpe.

Voditelja Pumpe Nina Cestnik Pavlič in DJ Boštjan pa rada izpolnjujeta takšne želje, če se le da. Tokrat sta presenetila slavljenca Robija, in to kar na njegov 40 rojstni dan. Šla sta v Tuhinjsko dolino blizu Kamnika in gasilca Robija prijetno presenetila.

Robi je namreč reden poslušalec Petkove pumpe, še več, enkrat mesečno se s svojo desetino gasilcev, ki se imenuje A 3, zberejo v gasilskem domu in pripravijo okusno pojedino, ki jo imenujejo Petkova piška. Lahko samo ugibate, kaj vsebuje. Ob poslušanju Petkove pumpe ter uživanju »pišk« in še česa bolj tekočega pojedina mine kot bi mignil.

Gasilec Robi in njegovi prijatelji so za to priložnost dali izdelati tudi posebne majice, naročili so jo tudi za »pumparko« Nino, ki je bila lepega darila izjemno vesela.

Osebni arhiv
Nina in Boštjan s slavljencem, gasilcem Robijem.

Robi je bil rojstnodnevnega presenečenja izredno vesel, nikoli si ni predstavljal, da bo okrogli jubilej praznoval s svojima najljubšima voditeljema in ob svoji najljubši glasbeni oddaji. Trud domačih in prijateljev, ki so to presenečenje pripravljali debela dva meseca, se je tako izplačal.

Kajti dobiti oba voditelja Petkove pumpe na teren, glede na to, da sta oba zelo zasedena, ni lahek projekt. A žur do jutranjih ur, imenovan Robijeva Pumpa, je poplačal prizadevanja vseh Robijevih bližnjih, motila jih ni niti rahla dežna pošiljka z neba.

Osebni arhiv
Presenečenje slavljencu s Petkov Pumpo je odlično uspelo.