Postal bo oče

Hčerka Petra Graša bo nosila ime, ki ga je izbralo njegovo nekdanje dekle

Eva Jandl
26. 5. 2022, 20.48
Deli članek:

Hrvaški mediji so razkrili, da se bo hčerka priljubljenega hrvaškega pevca, ki ima številno občinstvo tudi pri nas, rodila julija, poimenoval pa naj bi jo Alba. Po tej objavi se je pojavil intervju z nekdanjim Petrovim dekletom, pevko Danijelo Martinović, v katerem pravi, da je bilo to ime, ki ga je sama izbrala za njunega otroka ...

Instagram
Petar se je pred kratkim poročil s 14 let mlajšo Hano, julija pa pričakujeta prvorojenko.

Po nenadni ljubezni in poroki Petra Graša z mnogo mlajšo hčerko družinskega prijatelja Hano Huljić sta zakonca kmalu povedala, da pričakujeta otroka. Zdaj se je razvedelo, da naj bi se deklica rodila 23. julija, zanjo imata zakonca tudi že izbrano ime – Alba. Po tej objavi se je pojavil intervju z nekdanjim dekletom Petra Graša, priljubljeno pevko Danijelo Martinović. »Ko sem slišala ime Alba, sem se preprosto tako razveselila, ker Alba v italijanščini pomeni zora, tudi zame je dvoumno, tako lepo in nenavadno, a nam je vseeno blizu in drugačno,« je pred sedmimi leti v intervjuju namreč povedala Danijela Martinović (50) o tem, kako si želi poimenovati svojo hčerko. Po poročanju hrvaških medijev sta si prav takšno ime za hčerko izbrala njen nekdanji partner Petar Grašo (46) in njegova žena Hana Huljić (31).

Marko Vavpotič/M24
Danijela Martinović in Petar Grašo sta bila par 24 let, a se nista poročila in nimata otrok.

Imela je izbrana imena za otroke, želela si je poroke

V intervjuju leta 2014 je Danijela namreč razlagala, da se s Petrom že pogovarjata o imenih za otroke: fant bi bil Toni, deklica pa Alba ali Luce. Danijela in Petar nikoli nista stopila pred oltar, čeprav sta bila par kar 24 let. Kmalu po razhodu pa se je Petar poročil s Hano. V istem intervjuju je Danijela povedala tudi, kaj si misli o poroki: »Poroka nima več moči, kot jo je imela. Veže nas ljubezen, ki ni z ničimer obremenjena. Tukaj sva samo zato, ker se imava rada, a priznam, da bi se rada videla v poročni obleki,« je v smehu takrat priznala Danijela.