Kunca kot čustvena opora

Igralka odšla sredi snemanja, potrebovala bo pomoč

R.T.
15. 4. 2022, 09.22
Posodobljeno: 15. 4. 2022, 09.29
Deli članek:

Z vlogo ne bo nič. Pomoč bo iskala čez Lužo, kamor je poletela v torek.

Profimedia
Thandiwe Newton

Med snemanjem tretjega dela filmov o slačifantu Magic Mikeu je puško v koruzo vrgla Thandiwe Newton. Dno je bilo sodu izbito kar med snemanjem v Londonu – najprej so se za njeno dobrobit zbali člani snemalne ekipe, nato je čez Lužo iz Los Angelesa priletela še njena agentka Gaby Morgerman, a očitno druge možnosti ni bilo, kot da 49-letna britanska igralka poleti v Združene države Amerike in si poišče strokovno pomoč.

To se je v torek tudi zgodilo.

Šušlja se, da ima Newtonova težave – ni skrivnost, da njenemu zakonu z Olom Parkerjem, s katerim sta poročena 24 let in imata tri otroke, ne kaže najbolje. Tuji mediji namreč poročajo, da sta šla narazen.

49-letnica naj bi se na snemanju vedla nenavadno, bila naj bi zelo napeta. Za blaženje stresa in čustveno podporo je v hotelu menda imela svoja kunca. Postalo je torej jasno, da vloge ne bo mogla odigrati.

Pagesix poroča tudi, da je po treh desetletjih odpustila svojega britanskega agenta.

Skratka, Newtonova si bo poiskala strokovno pomoč. V Malibuju zanjo sicer niso imeli prostega mesta, ji pa zato bolje kaže v Arizoni.
Pred tem se je govorilo, da je brez vloge ostala zaradi spora s Channingom Tatumom, ki nima le glavne vloge, ampak film tudi producira. Več virov je te navedbe zanikalo.

Newtonovo bo zamenjala Salma Hayek. Kar pomeni, da bodo morali vse prizore z njo posneti na novo.