Kabaret Dance Again

FOTO: Večer plesa, petja, zvezd in vražjih dam

Nejc Simšič
3. 11. 2021, 21.29
Deli članek:

Kdor pozna mariborsko družabno sceno, ve, da se najboljši žuri odvijajo v klubu, ki ga vodi Nika Čukur. Govorice smo preverili tudi sami in se udeležili premiere spektakularnega kabareta Dance again.

Mediaspeed
Glasba, ples in kulinarika, združeni v večeru v štajerski prestolnici, ki je bil poln presenečenj.

V mariborskem Feniks caffe and lounge je gostiteljica Nika Čukur, soproga raperja 6pack Čukurja, priredila nepozabno zabavo Dance again – dinner and cabaret.

»Že ime predstave, ki jo spremlja tudi odlična večerja, pove, da bodo gostje ponovno zaživeli, se ponovno zaljubili in ponovno zaplesali,« je povedala Nika pred začetkom šova, ki je zasijal v znamenju plesa, petja, kostumov, ognja in seveda odlične večerje. »Ali je večer uspel, morajo povedati gostje sami ... (smeh) Po njihovih obrazih sodeč, je bilo videti zadovoljstvo. Sproščeno vzdušje na afterju pa je itak vedno najboljši pokazatelj, da je večer zavil v pravo smer. Delo, ki je vloženo v en tak večer, je skoraj težko izmeriti in opisati. So kar nešetete ure predpriprav, izbiranja kostumov, rdeče niti, glasbe, koreografije, ekipe, tehničnih zmožnosti ... Na vse je treba misliti, da na koncu lahko doživiš večer v celoti. Ampak, kot rečeno, z zadovoljnimi obrazi je trud poplačan, vse odtehta olajšanje, da je vse uspelo in teklo gladko. Da smo ponovno živeli, ponovno ljubili in ponovno plesali. Viva Dance again!« je povedala zadovoljna gostiteljica Nika Čukur, ki je tudi ena od akterk priljubljenega televizijskega šova The Real Housewives: Vražje dame, zato je na ta večer povabila tudi svoje vražje dame – Carmen Osovnikar, Piko Zrim, Špelo Kastelic, Gordano Grandošek Whiddon in Andrejo Medvedič.

»Nepozaben večer, v katerem smo res uživale. Čestitke Niki za odličen šov, večerjo in seveda zabavo po plesno-pevski predstavi. Vse smo dobile potrditev, da Štajerci znajo narediti nepozabno čago!« so povedale vražje dame, ki so prav ta večer doživele tudi veliko presenečenje – prihod nove, sedme vražje dame Katarine Benček.