Ni pričakovala

Melani Mekicar o neprimernih sporočilih, ki jih dobiva, in odnosu z Blažem Švabom

Eva Jandl
3. 11. 2021, 19.58
Deli članek:

Voditeljica Melani Mekicar nam je povedala, da prejema različna sporočila, tudi od tako imenovanih »sugar daddyjev«, in kako se nanje odzove, pa tudi, zakaj se s sovoditeljem Blažem Švabom ves čas zbadata v slogu stari – mladi.

Osebni arhiv
Z neprimernimi sporočili opravi tako, da blokira profile, od koder so poslana.

Že drugo sezono ste voditeljica oddaje V petek zvečer na TV Slovenija. Ste se s sovoditeljem Blažem Švabom dobro ujeli, kako se počutite na odru?

Z Blažem sva se odlično ujela in mislim, da dobro loviva ravnotežje v delovnem procesu. Verjetno se opazi, da se na odru počutim zelo sproščeno in res super.

Z Blažem se zbadata, kot se zbadajo »ta stari« in »ta mladi« – kako se je to začelo? Zdi se, da je postalo kar stalnica.

Ne vem, ali je bil naš namen, da to postane stalnica. Je pravzaprav naravni tok dogajanja. Hecamo se iz vseh najinih nasprotij – moški in ženska, starejši in mlajša, vaški in mestna in tako naprej. Tako je tudi več možnosti, da se gledalec ali gledalka lažje povežeta z enim ali drugim.

Osebni arhiv
S sovoditeljem Blažem Švabom se na odru počuti sproščeno.

Pred kratkim ste v nekem podkastu razkrili, da dobivate najrazličnejše ponudbe, tudi od »sugar daddyjev« (po navadi izraz za premožnega starejšega moškega, ki partnerici kupuje pregrešno draga darila v zameno za spolne užitke). Kako opravite z njimi?

Haha, to sem takrat omenila bolj v šali in nisem pričakovala tolikšnega odziva na izjavo. Mislim, da skoraj vsako dekle, ki malo bolj aktivno objavlja na družbenih omrežjih, prejme kakšno takšno sporočilo. Jih je pa seveda večina poslanih s profilov, ki so daleč od tega, da bi bili resnični. Jaz z vsakim neprimernim sporočilom opravim tako, da profil preprosto blokiram.

Promo foto
Z družino se najraje sprehaja po soboški Kamešnici in tamkajšnjem parku.

Čeprav ste se že v otroštvu preselili v Ljubljano, pravite, da ste Prekmurka – kako pogosto se vračate v Prekmurje, kje vam je še posebej lepo? Še znate »gučati« po prekmursko, se tako pogovarjate doma?

Tako je, vedno bom Prekmurka, ne glede na to, kako dolgo bom živela v Ljubljani. V Prekmurje se vračam premalokrat, saj le redko najdem prost vikend. Še posebej lepo pa mi je seveda pri svoji babici in teti v Prekmurju. Po novem se skupaj zelo radi sprehodimo okoli Kamešnice, kjer je Expano, in po parku v Murski Soboti. Doma in z vsemi sorodniki pa seveda še vedno gučijmo, ja.