golota

FOTO: Presrečna Britney po zmagi v sodni bitki odvrgla nedrček

R.T.
18. 8. 2021, 15.22
Posodobljeno: 18. 8. 2021, 15.23
Deli članek:

Pevka se je znebila skrbništva, zdaj presrečna objavlja fotografije zgoraj brez, da bi se pokazala v “svetlejši luči”.

Instagram
Britney se zabava.

Potem, ko je priljubljena ameriška pevka Britney Spears prvič po letu 2008, ko je bila spoznana za opravilno nesposobno, dobila prvo sodno bitko, v kateri je pridobila pravico, da si sama izbere svojega odvetnika, je prejšnji teden pridobila še popolnoma novo prostost. Od skrbništva njene osebe je po 13 letih odstopil njen oče James, ki ga je pevka javno obtožila izkoriščanja in zlorabe. Oče siccer še vedno upravlja z njenim premoženjem, a Britney je zdaj svobodna, da v življenju počne kar želi.

In prve dneve novo priborjene prostosti je ovekovečila s serijo fotografij, na katerih je odvrgla nedrček.

Britney sicer ni pokazala prsi, saj bi ji družbeno omrežje Instagram takšne fotografije zavrnilo, pač pa jih je prekrila z rokami, a vseeno se na fotografijah vidi, da se zvezdnica končno zabava.

“Hočem se videti v svetlejši luči … golo … kot takrat, ko sem se rodila,” je zapisala 39-letna pevka. “Ko vidim samo sebe v svoji najčistejši obliki, mi to dokazuje, da nisem le bolečina, solze in rana.”

Zvezdnica je ob tem zapisala še, da ne misli ves čas objavljati žgečkljivih fotografij, želela se je le malce pozabavati.