GOVORICE

Kraljica Elizabeta z zadnjim nakupom močno razjezila Britance

N.S.
3. 2. 2021, 20.35
Deli članek:

Britanska javnost je ponovno ogorčena. Tokrat sta se na naslovnicah številnih tabloidov znašli najstarejša monarhinja na svetu in nekdanja članica kraljeve družine, ki se mora ukvarjati z novimi obtožbami!

Profimedia
Najstarejša monarhinja je tako v svetu povzročila ogorčenje, ko si je pred kratkim omislila jeklenega konjička

Britanska kraljica Elizabeta II. je ta čas zelo obrekovana oseba, saj si je v času hude koronakrize omislila novega, pregrešno dragega jeklenega konjička.

Glede na statistiko se zdi, da se Britanci v cestnem prometu zanašajo na majhne avtomobile, saj v povprečju vozijo avte, ki stanejo okoli 15 tisoč evrov (kar je sicer v primerjavi z drugimi državami že tako velik znesek). Najstarejša monarhinja je tako v svetu povzročila ogorčenje, ko si je pred kratkim omislila jeklenega konjička, ki je kar 615-krat dražji od britanskega povprečja. Na račun davkoplačevalcev si je priskrbela pregrešno dragega bentleyja, v vrednosti slabih 11,3 milijona evrov, poročajo britanski mediji. Uradnega odgovora Buckinghamska palača še ni podala, a zagotovo bodo komentirali, da gre v prvi vrsti za varnost in udobje njihove vladarice.

Profimedia
Meghan se je tokrat na govorice odzvala tudi sama.

MEGHAN ZNOVA TARČA OBTOŽB

Nekdanja vojvodinja Meghan Markle pa se te dni sooča s kritikami nečesa, kar se je sicer zgodilo že leta 2019, a zdaj znova privablja pozornost. Gre za rojstni list sina Archieja, v katerem je bila Meghan najprej navedena kot »njeno visočanstvo Rachel Meghan, vojvodinja Susseška«, potem pa naj bi ime Rachel Meghan z rojstnega lista umaknili. Hollywoodska igralka se je na obtožbe o tem odzvala, v izjavi za javnost trdi, da je za vse »kriva« britanska kraljeva palača. »To ni bilo storjeno na mojo zahtevo niti na zahtevo princa Harryja, ampak se je za to odločil dvor. Po svetu se trenutno veliko dogaja; osredotočimo se na to, ne pa na ustvarjanje vab za klike,« je komentirala Meghan.