iris mulej

Lepotica Iris Mulej spoznala Donalda Trumpa

Eva Jandl
3. 2. 2021, 21.00
Deli članek:

Slovenska estradnica Iris Mulej karanteno preživlja v Budvi, kjer je znova odkrila, kako blagodejna je igra z otroki. Spomnila se je še, kako je spoznala mnogo znanih oseb iz sveta zabave, med njimi tudi Donalda Trumpa.

Facebook
Donald Trump in Iris Srečala se je tudi z Donaldom Trumpom in mnogimi drugimi zvezdniki.

Medtem ko se je mnogo slovenskih estradnic zaradi epidemije koronavirusa vrnilo v rodno Slovenijo, kjer čakajo na boljše čase, Iris Mulej ostaja v Budvi v Črni gori. Ena najuspešnejših slovenskih manekenk in nekdanja mis Slovenije tam živi z možem Admirjem, poslovnežem, in otrokoma Isabello in Arronom.

Kot nam je povedala, zanjo karantena ni nič posebnega. »Že ves čas delam od doma, tako da zame to ni bil prevelik šok ali sprememba,« pravi spletna vplivnica, ki živi v prostorni hiši z več terasami in bazenom, kar jim je omogočalo, da so bili na prostem tudi takrat, ko so veljale omejitve gibanja. Stanje je, kot pravi, pri njih podobno kot v Sloveniji in po svetu. »Jaz sem optimistka po srcu in duši, vem, da bo boljše … ampak ne še tako hitro.« Dneve preživlja z otrokoma in ugotovila je, da igra z njima blagodejno vpliva tudi nanjo. »Priznam, da se igram z njima manj, kakor bi se želela. A se potrudim, pa ne samo zaradi njiju, ampak tudi zaradi sebe, saj je igra z njima kot kakšna meditacija, sprostitev. Za to pa bi si vsi morali vzeti vsaj nekaj minut na dan.« Delo spletne vplivnice je po njenih besedah zelo naporno, saj lahko tudi za eno fotografijo porabi zelo veliko časa, zato ji pri skrbi za otroka zdaj pomaga tudi njen Admir.

MED ZVEZDNIKI IN ZVEZDNICAMI

Lepotica je v času svoje največje slave, ko je snemala za znane modne in kozmetične hiše, spoznala mnogo zvezdnikov, med njimi je tudi nekdanji predsednik ZDA Donald Trump. »Trumpa sem spoznala leta nazaj, ko sem bila v Portoriku na svetovnem tekmovanju Miss Universe, in ker je bil Trump takrat lastnik licence in obenem partner naše lepe Slovenke Melanie, je prišel uradno pozdravit in spoznat slovensko predstavnico.« Spoznala je tudi Bena Afflecka, Stevena Seagala, Pamelo Anderson, Kevina Bacona, fotografirala se je s Paris Hilton in Monico Bellucci, bila je na zasebni zabavi pri Leonardu DiCapriu, našteva. »Moram pa reči, da nikogar od naštetih ne bi mogla izpostaviti in reči, da je kdo name naredil poseben vtis. Verjetno zato, ker je bilo vse skupaj bolj uradno in vljudno kramljanje.«

Osebni arhiv
Iris je na svojih fotografijah vedno popolno urejena, mnogi pa so na najnovejših fotografijah opazili malo večje ustnice. Lepotica sicer ni nikoli skrivala, da si je dala povečati prsi, a videza ustnic ni komentirala. Vitka pa je od nekdaj, pravi.