UGIBANJA

Vročim govoricam z dvora ni videti konca

N.S.
2. 2. 2021, 21.34
Deli članek:

Soproga britanskega prestolonaslednika princa Williama, vojvodinja Kate Middleton, se že od leta 2019 ukvarja z govoricami, da pričakuje četrti naraščaj.

Profimedia
Trenutno najbolj vroča dama z britanskega dvora je vojvodinja Kate Middleton.

Nekateri mediji pišejo, da pričakuje punčko, nekateri fantka, spet tretji trdijo, da na dvor prihajata dvojčka.

A očitno se govorice v dveh letih niso izkazale za resnične, so se pa zdaj pojavile nove, še bolj sočne. Ker pa britanski dvor ne komentira informacij v zvezi s četrto nosečnostjo vojvodinje cambriške, seveda vsi britanski mediji na veliko in javno ugibajo – je res ali ne, da je Kate Middleton spet noseča.

NOVI RAZLOGI, ZAKAJ BI LAHKO BILA NOSEČA

Že proti koncu lanskega leta je imela Kate Middleton na fotografijah večkrat bolj zaobljen trebuh kot sicer, kar se še posebno vidi, ker je v resnici zelo suha dama. Eden od vzrokov za govorice je tudi dejstvo, da je kot vojvodinja uradno zmanjšala število obveznosti, pred kratkim pa je naročila kar nekaj stvari za dojenčke, ki so prispele v rožnatih škatlah. Poznavalci britanskega dvora pravijo, da bi bil nov naraščaj na dvoru zelo dobrodošel, saj že dolgo niso imeli kakšne vesele novice, ker sta v ospredju še vedno princ Harry in Meghan Markle, ki že več mesecev živita v Združenih državah Amerike. Seveda obstaja možnost, da gre ponovno le za izmišljene informacije o naraščaju. Ogenj doda olje in dejstvo, da niti vojvodinja, niti njen mož, niti sorodniki ne komentirajo pojava teh govoric. Samo viri v bližini Buckinghamske palače so povedali, da ne gre za nič drugega kot fantazije novinarjev. A če so informacije resnične, bo do letošnjega poletja vse kristalno jasno.