TEŽAVNI ODNOSI

Vid Valič svetuje, kako v tem času flirtati in hoditi na zmenke

M.V.
2. 2. 2021, 20.40
Deli članek:

Vid je skupaj z bratom Domnom ustvaril komično serijo, ki se ukvarja tako s partnerskimi odnosi kot z odnosom med bratoma in ljubezenskimi težavami.

Mediaspeed
Vid Valič je sin igralca Iztoka Valiča, vnuk igralca Aleksandra Valiča in brat igralca Domna Valiča. Poznamo ga kot voditelja oddaj Slovenija ima talent in Vid in Pero šov ter po predstavah Udar po moško, Tvoj bodoči bivši mož in Seks po slovensko.

Vid in njegov mlajši brat Domen sta za serijo Vse punce mojga brata snov črpala kar iz lastnih izkušenj, ko sta bila dolga leta cimra. »Za zgodbo sva uporabila vse svoje izkušnje, ki jih imava z nežnejšim spolom, ne pa tudi vseh anekdot, saj veste, pravi gentleman nikoli ne pove.«

Komična serija se ukvarja z medsebojnimi odnosi in vsemi »lepimi ter bedastimi stvarmi, ki pridejo zraven«. V njej 39-letni Vid igra ezoteričnega učitelja zumbe, ki s flirtanjem in številom simpatij bogati svoj ego.

Zakaj ravno učitelj zumbe? Vemo, da ste kot otrok trenirali ples, ste se tudi z zumbo kdaj zares ukvarjal? Bomo vaše »zumbanje« videli v seriji?

Ker nama je bilo z Domnom zabavno, da je lik Vida učitelj zumbe. Z zumbo se sicer nisem nikoli ukvarjal, ravno zato se nama je to zdelo zabavno. Hotela sva videti, kako bi bil nekdo, ki nikoli ni treniral zumbe, videti kot njen učitelj. Zato boste zagotovo nekaj mojega oziroma Vidovega »zumbanja« videli že v prvem delu.

Urša Premik
V seriji Vse punce mojga brata Vid igra tantričnega učitelja zumbe.

Vaš junak rad flirta in ima številne ženske. Tudi vi letate s cveta na cvet ali ste bolj za dolgotrajne zveze? Kako blizu sta si torej po karakterju z Vidom iz serije?

Ugotovil sem, da sem bolj srečen, ko sem v zvezi, vendar sem slabo polovico svojega odraslega življenja preživel kot cvetni preskakovalec, tako da poznam obe plati in sta obe luštni, samo da je v zvezi še malo bolj luštno. Lik Vida je pa seveda potenciran. Noben ne leta toliko okoli. Vsaj upam. (smeh)

Kakšen je vaš tip ženske in kaj pri dekletu najprej opazite?

Samozavest, svobodomiselnost, sarkazem, samoironija, radovednost, ambicioznost, seksapil. To bi lahko bil moj tip ženske. Zagotovo sem še kaj pozabil. (smeh) Všeč so mi tudi ta najstniška vprašanja: kaj najprej na dekletu opaziš? Tako kot da bi se šli flašo resnice na koncu osmega razreda. Hvala za tole. Pa da še odgovorim; pri dekletu najprej opazim obraz, mimiko in gestikulacijo.

arhiv uredništva
Z bratom Domnom sta že večkrat dokazala, da sta odličen tandem.

Smo ženske res z Venere in moški z Marsa?

Po zadnjih podatkih smo še vsi z Zemlje, zato je najbolje, da se ne osredotočamo na svoje razlike, ampak jih sprejmemo, se jim prilagodimo in raje uživamo v podobnostih. Vsaj jaz tako mislim. Vsi imamo radi ljubeč pogled, iskren objem, topel poljub, čokoladno torto, mrzle noge pod odejo, strastno noč, ki jo proslaviš s strastnim jutrom, masažo hrbta, čohanje po roki, tek nazaj do avta, ker nisi prepričan, ali si ga zaklenil ali ne, stiskanje na kavču, mango za zajtrk, pomito posodo in tako dalje. Samo fokus je treba pravilno naravnati.

Korona je omejila stike. Vaš nasvet, kako v tem času flirtati in hoditi na zmenke?

Ta je težka zdaj v tem času. Družbena omrežja so najbrž najboljša pot za flirtanje. Tam vsaj vidiš cel obraz. Ali pa pri športanju na prostem, nekje na kakšnem hribu. Skratka, v tem času je težko flirtati, kaj šele »dejtati«, zato mislim, da bodo nekateri kmalu šli na seznam svojih bivših pogledat, če so še luštni/-e in samski/-e. In vsem tem bi rad rekel: veliko sreče!