ljubi nastopanje

Hči režiserja Spielberga: Porno kariera me je ozdravila

R.T.
11. 11. 2020, 08.29
Posodobljeno: 11. 11. 2020, 08.32
Deli članek:

Posvojena hči slavnega ameriškega režiserja trdi, da jo je večkrat obsojano delo rešilo iz objema alkohola in drog.

Profimedia
Mikaela s staršema.

Mikaelo sta ob rojstvu posvojila priznani ameriški režiser Steven Spielberg in njegova žena Kate Capshaw. Ko jima je prvič povedala, da se želi sleči pred kamero, sta bila starša "začudena", je za ameriški tabloid Daily Beast dejala Mikaela, a jo pri njenem delu podpirata.

Nova kariera je imela po Mikaelinih besedah pozitiven vpliv na njeno življenje in razvoj. "Daje mi povsem nov način za potrditev mojega življenja," je dejala 24-letnica. To karierno pot je začela šele pred devetimi meseci. Dela izključno spletno vsebino, pred spletno kamero, prav tako igra sama, brez partnerja. Najbližje so ji bolj "mehke", starstne vsebine, večinoma pred kamero pleše. "Najboljši del [mojega dela] je, da lahko začnem delati kadarkoli v dnevu," je ob tem dejala mladenka.

Njen dolgoročni plan je zdaj, da najde produkcijsko hišo, ki se ukvarja z bolj mehkimi, v strast usmerjenimi vsebinami. Do takrat bo vse počela sama. To je ne moti. Z novo kariero je namreč postala finančno neodvisna od staršev, kar ji je pomagalo, da je postala "100-odstotno odgovorna za svoje življenje, na način, ki je kreativen in ne uničujoč."

Mikaela se je še pred kratkim borila z odvisnostjo od alkohola in drog, v kar jo je pahnila spolna zloraba pri mladih letih. A zdaj je sredi "procesa zdravljenja", je dejala. In del tega zdravljenja je tudi njena nova kariera. "Mislim, da če ne bi naredila potrebnega dela na sebi in na mojih zvezah, bi bila v roku enega leta mrtva," je povedala.

A sanje simpatične 24-letnice so tudi, da bi lahko postala slikarka. "Moj končni cilj je, da začnem znova slikati. Spolno delo je način kako lahko pridem do točke, da bom finančno toliko sposobna, da se bom lahko ukvarjala slikanjem." A ob tem je dodala, da "resnično uživam v nastopih. Nastopala bom verjetno vse življenje, saj to res zelo ljubim."